SKRÄDDARSYDD HUD- & HÅRVÅRD SEDAN 2003

Vi på Salong Nuna

Din trygghet som kund på Nuna är viktig, därför är vi som utför behandlingarna utbildade hudterapeuter. Utbildning och utveckling är högt prioriterat hos oss och vi är därför noga med att kontinuerligt vidareutveckla oss. Allt för att vi ska kunna ge dig det bästa och senaste inom modern hudvård. År 2020 expanderade vi på nuna med en frisördel. I dagsläget har vi två fantastiska frisörer med många års erfarenhet som kan lära dig allt om hår och hårvårdsprodukter. 

Vår fantastiska personal

Vi finns här för dig.

Våra hudterapeuter

Hanna

Här har vi drivet bakom nuna. Hon älskar utveckling på alla plan. Hon gillar även en utmaning i behandlingsrummet, så Hanna hjälper dig gärna med dina hudproblem. Färdig hudterapeut 2009.

Sarah

Hon är lugn och omhändertagande. Sarah hjälper dig gärna med dina pigmenteringar och jobbar därför gärna effektivt med Dermapen och kemiska peels. Färdig hudterapeut 2007.

Caroline

Hon är nunas lugn. Med sin mjuka personlighet hjälper hon dig gärna med din hudstruktur som bl.a. akneärr. Caroline började sin karriär som frisör så färg & formning utav ögonbryn är en av hennes starka sidor. Färdig hudterapeut 2017. (Föräldraledig)

Carola

En glad, positiv hudvårdsnörd som älskar Dermaplaning, Djuprengörande ansiktsbehandlingar och allt som ger en anti-age effekt. Carola är utbildare i intimsockervaxning och har gjort SHR specialistutbildning. Färdig hudterapeut 2010.

Lovisa

Lovisa älskar när hon får förtroendet att hjälpa dig med din problemhud. Det som ligger henne extra varmt om hjärtat är den röda inflammerade huden så som t.ex. akne, perioral dermatit och rosacea. Hon är dessutom en stjärna på lashlift. Färdig hudterapeut 2018.

Therese

Hon brinner lite extra för anti-age och resultatinriktade ansiktsbehandlingar. Med sin glada, energirika personlighet och sina närmare 20 år i branschen så hjälper hon dig hitta rätt bland både produkter och behandlingar. Färdig hudterapeut 2003.

Ida

Hon är noggrann och full av energi, vilket gör henne till en stjärna på lashlift & bryn. Ida brinner lite extra för vår apparatur så som t.ex. Dermalux LED, NBE och Dermapen. Färdig hudterapeut 2018.

Våra Frisörer

Moa

Hon hjälper dig så väl i frisörstolen som i behandlingsrummet. Moa är lugn, noggrann och omhändertagande. Hon älskar färg och jobbar gärna med kortare frisyrer. I behandlingsrummet fixar hon fransar, bryn & vaxning. Färdig frisör 2009.

Julia

Julia brinner extra mycket för större förändringar så som färgbehandlingar och hårförlängning. Hon har lika mycket lugn som sprudlande energi. Färdig frisör 2012.

Våra specialister

Christine

Christine är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning. Hon är certifierad behandlare för estetiska injektionsrådet. Hon är lugn och inger trygghet.

Kajsa

Massageterpeut

Produkter

Vi strävar alltid efter att använda oss av högkvalitativa produkter både i behandling och till försäljning. Vårt mål är att du ska känna dig trygg med de produkter du använder hemma, samtidigt som du får det resultat du är ute efter. 

Klarna

Hos oss kan du betala med Klarna både på salongen och i webbshoppen. Gäller på både behandlingar och produkter. Ladda hem appen och ta del av alla smidiga funktioner. 

Växjö City Presentkort

Använd ditt Växjö City Presentkort hos oss. Gäller på både behandlingar och produkter. Går endast att betala med på salongen.


Erbjudande och bonus

Vi på Nuna vill alltid erbjuda det lilla extra för dig som kund för att sätta guldkant på din vardag. Som en del av det kommer vi ofta med olika erbjudande och tävlingar. Vi erbjuder även alltid bonus till dig som regelbundet köper produkter hos oss eller går på behandlingar. Se till att följa oss på Instagram @salongnuna där vi alltid lägger ut våra erbjudanden.

Prisgaranti
Gentemot auktoriserade försäljare på nätet

Så här går det till:

⦁ Ser du ett pågående erbjudande hos en svensk auktoriserad återförsäljare på nätet som rör försäljning av Exuviance alt Babor kan du komma in till salongen, visa upp erbjudandet och få samma deal hos oss.

⦁ Leta efter symbolen i inlägget på hemsidan för att se att företaget är auktoriserade och får sälja Exuviance.

⦁ Finns det misstankar att hemsidan inte är auktoriserade från vår sida så kommer vi invänta svar från Exuviance kontor innan du får eventuell rabatt.

⦁ Du kan inte kombinera och plussa på olika rabatter/dealer mellan olika hemsidor och pågående erbjudande på salongen. Välj ett.

⦁ Vi kommer inte hålla koll på alla erbjudande som ligger ute på nätet, ansvaret ligger hos dig som kund att visa oss det du sett.

Bonus

Du får poäng på varje behandling du går på och varje produktköp du gör hos oss. Bonusen kan du börja nyttja när du kommit upp i minst 50kr. 

Bonuskort

När du köper en produkt från oss antingen i receptionen eller i vår webbshop så får du en stämpel för varje produktköp över 250 kr. Efter 8 stämplar får du alltid någon form av bonus, det kan röra sig om en behandling eller en rabatt. Vilken bonus du kommer erhålla står på ditt bonuskort. Köper du via hemsidan måste du komma in till salongen för att få din stämpel.

Observera

Vi vill göra dig uppmärksam på att vi inte kombinerar olika erbjudande eller bonusar.

BÄCKGATAN 16
352 31 VÄXJÖ

Följ oss på sociala medier

© NUNA

Design och layout av Sund Studio