HUD- & KROPPSVÅRDSSALONG SEDAN 2003

Vi på Salong Nuna

Din trygghet som kund på Nuna är viktig, därför är vi som utför behandlingarna utbildade hudterapeuter. Utbildning och utveckling är högt prioriterat hos oss och vi är därför noga med att kontinuerligt vidareutveckla oss. Allt för att vi ska kunna ge dig det bästa och senaste inom modern hudvård. 

Vår fantastiska personal

Vi skräddarsyr din hudvård.

Våra hudterapeuter

Hanna

Hudterapeut/Laserterapeut

Sarah

Hudterapeut

Caroline

Hudterapeut

Carola

Hudterapeut

Lovisa

Hudterapeut

Emma

Hudterapeut

Therese

Hudterapeut

Maja

Receptionist

Våra Frisörer

Moa

Frisör

Anna

Frisör

Julia

Frisör

Våra specialister

Christine

Distriktsjuksköterska utför injektionsbehandlingar

Eva

Laserterapeut

Kajsa

Massageterpeut

Produkter

Vi strävar alltid efter att använda oss av högkvalitativa produkter både i behandling och till försäljning. Vårt mål är att du ska känna dig trygg med de produkter du använder hemma, samtidigt som du får det resultat du är ute efter. 

Klarna

Hos oss kan du betala med Klarna både på salongen och i webbshoppen. Gäller på både behandlingar och produkter. Ladda hem appen och ta del av alla smidiga funktioner. 

Växjö City Presentkort

Använd ditt Växjö City Presentkort hos oss. Gäller på både behandlingar och produkter. Går endast att betala med på salongen.


Erbjudande och bonus

Vi på Nuna vill alltid erbjuda det lilla extra för dig som kund för att sätta guldkant på din vardag. Som en del av det kommer vi ofta med olika erbjudande och tävlingar. Vi erbjuder även alltid bonus till dig som regelbundet köper produkter hos oss eller går på behandlingar. Se till att följa oss på Instagram @salongnuna där vi alltid lägger ut våra erbjudanden.

Prisgaranti
Gentemot auktoriserade försäljare på nätet

Så här går det till:

⦁ Ser du ett pågående erbjudande hos en svensk auktoriserad återförsäljare på nätet som rör försäljning av Exuviance alt Babor kan du komma in till salongen, visa upp erbjudandet och få samma deal hos oss.

⦁ Leta efter symbolen i inlägget på hemsidan för att se att företaget är auktoriserade och får sälja Exuviance.

⦁ Finns det misstankar att hemsidan inte är auktoriserade från vår sida så kommer vi invänta svar från Exuviance kontor innan du får eventuell rabatt.

⦁ Du kan inte kombinera och plussa på olika rabatter/dealer mellan olika hemsidor och pågående erbjudande på salongen. Välj ett.

⦁ Vi kommer inte hålla koll på alla erbjudande som ligger ute på nätet, ansvaret ligger hos dig som kund att visa oss det du sett.

Bonus

Du får poäng på varje behandling du går på och varje  produktköp du gör hos oss. Bonusen skickar vi ut var tredje månad och kan komma att variera beroende på hur många poäng du samlat på dig under dessa tre månader.

Bonuskort

När du köper en produkt från oss antingen i receptionen eller i vår webbshop så får du en stämpel för varje produktköp över 250 kr. Efter 8 stämplar får du alltid någon form av bonus, det kan röra sig om en behandling eller en rabatt. Vilken bonus du kommer erhålla står på ditt bonuskort. Köper du via hemsidan måste du komma in till salongen för att få din stämpel.

Observera

Vi vill göra dig uppmärksam på att vi inte kombinerar olika erbjudande eller bonusar.

© 2020 Sund Media i Växjö. All rights reserved.