• Boka tid

Köpvillkor

Dessa allmänna villkor är tillämpliga på alla de avtal som du sluter på Nuna. Genom att beställa varor på Nuna.se accepterar du de allmänna villkoren. Avtalet upprättas samtidigt som din beställning accepteras. Enligt lag måste du vara över 18 år för att få göra en kortbetalning på nuna.se.

Leveransvillkor

 

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning skickas det inom kort ut en orderbekräftelse till din e-post. Där finns information om din beställning. Kontrollera alltid din bekräftelse och kontakta kundtjänst snarast om något känns oklart.

Om du önskar ändra en beställning i efterhand kontaktar ni kundtjänst med din fråga så ser vi om vi kan hjälpa dig! Vid ändringar i order som redan levererats gäller särskilda villkor.

 

Leverans

Paketet kommer hem till din brevlåda.

 

Dröjsmål i leverans

Även om vi gör vårt yttersta för att leverera det som har blivit beställt i utlovad tid kan det bli fel. Om leveransen dröjer från vad som har utlovats ber vi dig kontakta oss omgående så att vi kan undersöka varför leveransen dröjer. Nuna tar inte ansvar för någon skada som kommit till följd av Post Nord överskridit leveranstid. Vi kontaktar er om leveransen är försenad och det är viktigt att du erhåller varan inom viss tid.

 

Transport

All transport sker med hjälp av Postnord. Anmäl transportskador så fort som möjligt och utan dröjsmål till Nuna.

 

Betalningsvillkor


REA & Erbjudanden

REA gäller så långt lagret räcker. Erbjudanden utan ett tydligt slutdatum gäller så långt lagret räcker. Nuna.se reserverar sig mot eventuell slutförsäljning vilket kan resultera i delleveranser.

 

Priser

Alla priser på Nuna.se är angivna i SEK, inklusive moms

All betalning sker via Klarna och Klarnas regler för köp tillämpas – Smidigt och säkert

Klarna Faktura – betala om 14 dagar

Väljer du faktura får du hem fakturan tillsammans med dina beställda varor. Fakturan ska betalas inom 14 dagar från fakturadatum. Det tillkommer inte någon faktura-avgift. Vid köp förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Klarna AB. Företag som vill handla för ett högre belopp är välkomna att kontakta Nunas reception 0470-44549

 

Klarna delbetalning

När du väljer delbetalning som betalningsalternativet i kassan får du genast besked om din ansökan har beviljats och vi kan hantera ditt köp omgående. Skulle din ansökan inte bli beviljad kan du gå tillbaka och välja ett alternativt betalningssätt. Du kan ha ett eller flera pågående delbetalningsköp och Klarna AB sammanställer dem på en kontofaktura månatligen. Givetvis kan du när som helst under delbetalningstiden betala hela kvarvarande skulden. Följande alternativ finns för delbetalning:

3 månader med 0 % årsränta (uppläggningsavgift 95 kr)

6 månader med 0 % årsränta (uppläggningsavgift 295 kr)

12 månader med 0 % årsränta (uppläggningsavgift 395 kr)

24 månader, Konto 19,9% årsränta (betala 1/24 av totalbeloppet eller minst 50 kr i månaden)

36 månader med 9,95 % årsränta (uppläggningsavgift 395 kr)

Aviavgift om 29 kr tillkommer på samtliga alternativ.

Läs mer om Klarna Konto på klarna.se.

 

Presentkort Växjö City

Använd ditt Växjö City presentkort hos oss. Gäller på både behandlingar och produkter. Går endast att betala med på salongen. 

 

Övriga villkor

Reservationer

Nuna reserverar sig för slutförsäljning samt att de varor kan utgå ur sortimentet. Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi reserverar oss även för eventuella tryckfel på denna hemsida.

Nuna förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfel.

 

Force Majeure

Nuna är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsetts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

 

Lagen om distanshandel

Nuna följer lagen om distanshandel. 

 

Tvist

Vid eventuell tvist kommer Nuna att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

 

Byte & retur

Bytes- & Returrätt

Du har full retur och bytesrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick.

Kläder får provas, men ej användas. Retur- och bytesrätten gäller inte underkläder. Alla etiketter ska finnas kvar på varorna. Alla varor som skickas tillbaka, måste vara packade i påse eller kartong.

För att returen ska godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrat skick. Varan bör förpackas väl, lämpligen i sin originalförpackning med tillhörande inneremballage och tillsammans med eventuella tillbehör, transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund. Sätt inga adresslappar direkt på varans förpackning utan lägg originalkartongen i en annan kartong.

Vi ser gärna att du uppger orsak till returen samt returnerar varan tillsammans med fakturan (eller en kopia av fakturan, fram och baksida) detta påskyndar hanteringen utav din retur.

Du måste själv bekosta returporto. Retur måste skickas som Företagspaket till XXX. Spara ditt inlämningskvitto – tänk på att du ansvarar för returförsändelse!

Nuna åtar sig inget ansvar för transportskador till följd av dålig emballering vid retur.

 

Ångerfrist & meddelande

Vår målsättning är att du ska bli nöjd med den vara eller de varor du köper hos oss. Handlar du från Nuna eller genom vår kundtjänst har du därför enligt distans och hemförsäljningslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du har tagit emot den. Du måste dock meddela vår kundtjänst detta, ring 0470-44549.

För att snabbare kunna hantera ditt ärende ber vi dig uppge följande information:

  • ordernummer
  • fakturanummer
  • titel på de produkter du vill returnera.


Vi ber dig observera att det inte betraktas som ett utnyttjande av ångerrätten att inte hämta ut ett paket eller att inte ta emot en leverans.

Återbetalning

Återbetalning för en returnerad vara betalas tillbaka till kundens konto inom 30 dagar.

 

Reservationer

Nuna reserverar sig för slutförsäljning samt att de varor kan utgå ur sortimentet. Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi reserverar oss även för eventuella tryckfel på denna hemsida.

Nuna förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfel.

 

Företagsuppgifter

Nuna, Storgatan 8, 352 31 Växjö

Telefon: 0470 – 445 49

e-post: info@nuna.se

Vårt organisationsnummer är 556854 – 7540

Vår kundtjänst är öppen helgfria vardagar mellan kl 09.00 – 18.00

Storgatan 8352 31 Växjö
Mån-fre 9.00-18.00Lör 10.00-15.00