• Boka tid
Frisör

Frisör

Frisörerna på Nuna välkomnar dig in en lyxig miljö mitt i Växjö. Med en kopp kaffe, en chokladbit och skön hårmassage skapar vi en stund bara för dig. Vi jobbar med kvalitativa produkter från Kevin Murphy för att ge ditt hår en boost och ett nytt liv.

Klippning Klassisk

Detta är en klassisk klippning med konsultation, schamponering som avslutas med en lättare styling. Vill du ha något extra bokar du tillval efter önskemål i nästa steg.

60 min
620,00 kr

Klippning - Förändring

Denna behandling rekommenderar vi till dig som är ny kund hos oss eller till dig som vill göra en större förändring och behöver mer tips och råd om hur du ska ha ditt hår. Längre konsultation, schamponering & styling ingår.

70 min
750,00 kr

Klippning - Unna dig lyx!

En skräddarsydd inpackning efter hårets behov och ditt önskemål. När inpackningen verkar får du en avslappnande handmassage och en härlig hårbottenmassage. Vi avslutar med styling.

90 min
950,00 kr

Klippning utan schamponering

Om du har en kort frisyr som du regelbundet fräschar till (ca var 3-4 vecka) så är det den här behandlingen du ska välja.I behandlingen ingår ingen schamponering så kom gärna med nytvättad hår.

30 min
380,00 kr

Klippning - Lugg

null
15 min
150,00 kr

Färg av utväxt

Denna behandling är för dig som går regelbundet. Du har mörk, eller grå utväxt på max 2 cm. I behandlingen ingår konsultation, färgning av din utväxt på max 2 cm.

90 min
1 150,00 kr

Slingor

Behandlingen är för dig som önskar skiftningar i håret oavsett om de är mörka eller ljusa. Behandlingen görs med hjälp av folie slingor eller på frihand.

120 min
1 550,00 kr

Full färg

Denna bokning är för dig med mer än 2 cm utväxt eller som vill färga hela håret. 

120 min
1 550,00 kr

Kreativ färg

Färgbehandlingen med extra allt! Behandlingen skräddarsys efter vad du och din frisör kommer överrens om, tillvägagångssättet och nyansvalen efter dina önskemål. Oftast krävs avancerad applicering och flera färger. 

180 min
2 500,00 kr

Balayage

Balayage är en frihandsapplicering för dig som önskar ljusare skiftningar med mjuka övergångar från din bottenfärg.

Detta är en behandling för dig med minst axellångt hår.

 

140 min
1 850,00 kr

Hur vet jag vad jag ska boka?

Om du vill färga och klippa håret samtidigt väljer du den färgbehandling du tänker dig och lägger därefter till klippning som tillval. Ange sedan hur långt hår du har. Kort hår går ner till örat, mellanlångt ner till axlarna och långt hår är från axlarna och neråt. Om du är osäker på vilken behandling du ska boka – hör av dig till oss så guidar vi dig rätt.

Storgatan 8352 31 Växjö
Mån-fre 9.00-18.00Lör 10.00-15.00