Fransar & Bryn

Färgade fransar och bryn med fin form förhöjer ögonens och ansiktets skönhet. Färgen sitter i cirka en månad. Alla behandlingar under (utom trainee behandlingarna) går att få som ”Drop in” behandling, vilket innebär att hudterapeuten som står i receptionen tar hand om dig så snart hon har en ledig lucka.

Frans- och brynfärgning inklusive formning av bryn
420 kr

Frans- och brynfärgning
320 kr

Fransfärgning inklusive formning av bryn
380 kr

Fransfärgning
260 kr

Brynfärgning inklusive formning av bryn
290 kr

Brynfärgning
220 kr

Formning av bryn/vaxning
240 kr

Lashlift med yummy lashes

Yumi Lashes är en banbrytande och prisad keratinbehandling från Frankrike som böjer, vårdar och får naturliga ögonfransar att se bättre ut än lösfransar. En skonsam salongsbehandling där fransarna blir starka och vackra och ingen risk för överböj, ”frissiga” och överbehandlade fransar efter (Som tyvärr har varit en vanlig bieffekt med andra märken till en vanlig lashlift/fransböj)
Keratinbehandlingen tar bara 50-80 minuter, ger omedelbar effekt och varar i 5-8 veckor. Resultatet är beroende av fransarnas kvalitet, livscykel och eftervård. Upprepade Yumi Lashes keratinbehandlingar förlänger fransarnas livscykler och gör att de sitter kvar längre samt aktiverar vilande hårsäckar och gör att du får fler fransar på sikt. Alltså, ju fler behandlingar du gör desto längre håller resultatet. 

Yumi Lashes (Fransfärg ingår alltid)

50 min 1095 kr

Yumi Lashes med brynfärg och formning

65 min 1295 kr

YumiBrows

 YumiBrows är en keratinbehandling som stärker och fixerar ögonbrynens hårstrån i en riktning uppåt. Detta gör att ögonbrynen ser fylligare ut. Behandlingen passar alla som vill ha snygga, välformade och fixerade bryn men även de som upplever att de har bångstyriga ögonbryn, där håret växer nedåt, utåt eller krullar sig. Yumibrow förser stråna med vitaminer och keratin vilket gör att stråna blir fylligare och starkare. Ögonbrynen färgas i behandlingen och ditt resultat håller i ca 4-8 veckor.

YumiBrows inkl brynfärg 
50 min 650kr 

YumiBrows och Yumi Lashes 
80 min 1595kr 

Kom I Kontakt

0470-445 49
info@nuna.se

Vill ni se mer?

Behandlingar
Produkter
Boka

Följ oss

Skicka oss din fråga