Deep Skin

 Deep skin är ett duokoncept med dermabrasio och microneedeling, en teknik som gör det möjligt för oss att jobba effektivt på dig som vill ha en förbättrad hudstruktur . Som vanligt skräddarsyr vi behandlingen helt efter din hudtyp. 

Behandlingen passar både dig som aldrig gått på någon form av ansiktsbehandling innan men även våra vana stammisar som vill lägga fokus på djuprengöring . 

60 minuter 1295 kr 

Skrolla vidare för att läsa behandlingens olika steg 

Behandlingen utförs i tre Steg

Steg 1: Peeling                                                                           Med hjälp av ett verktyg som kallas Ablator slipar/ suddas huden från döda hudceller och ojämnheter, hudytan mjukas upp och jämnas ut. .
Steg 2: Microkanaler
Med hjälp av en Infusor öppnar vi upp och skapar massor med små microkanaler i huden så att dom aktiva ingredienserna i våra produkter kan slussas djupare ner i huden. När mirosfärerna i produkterna kommer i kontakt med fukten i din hy expanderar de och återgår till sin ursprungliga volym, vilket resulterar i en direkt utfyllnad av rynkor och fina linjer.
Steg 3: Punktbehandling
Correctorn är ett verktyg som gör det möjligt för oss att punktbehandla svåråtkomliga önskade områden med hög precision tex djupa rynkor runt ögonen och acneärr.

 Behandlingen avslutas med mask och krämer för din hudtyp. 

 

 

 

Kom I Kontakt

0470-445 49
info@nuna.se

Vill ni se mer?

Behandlingar
Produkter
Boka

Följ oss

Skicka oss din fråga