• Boka tid
Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling

Vi anpassar alltid ansiktsbehandlingar helt efter dina behov, din hudtyp och hudtillstånd. Målet är att du ska känna att ditt ansikte får en nystart efter en ansiktsbehandling på Nuna.

 

Tillsammans med hudterapeuten väljer ni om ansiktsbehandlingen ska vara djuprengörande, fuktgivande eller avslappnande. 

Tillval till din ansiktsbehandling

Fransfärg0,00 krExtra lyx / Avslappning0,00 krFirming peptide mask0,00 krSkalpmassage0,00 krHandmassage0,00 krMassage rygg, axlar & nacke0,00 krExtra djuprengöring0,00 krVax överläpp0,00 krVax överläpp & haka0,00 krOxygen0,00 krDermalux LED0,00 krDermaplaning0,00 kr

Deep Skin

Behandlingen för dig som vill ha en djuprengöring samtidigt som man jobbar effektivt med hudens struktur. Här kombineras effekten av Dermabrasion som ger en peelande effekt med en light variant av Microneedling som ger en djupare inslussning av aktiva ingredienser. Behandlingen avslutas med en lugnande, fuktgivande mask och huden lämnas strålande ren, mindre synliga porer, jämnare hudton och en ny lyster.

70 min
1 350,00 kr

Milk Peel

Milk Peel från Dermaceutic är en snabb behandling som ger huden fantastisk lyster. Vi rengör huden, följt av en hudkonsultation, applicering av Milk Peel och avslutar med fuktgivande ansiktsmask. En perfekt quick fix som ger huden massa fukt och ny lyster. En behandling för dig som känner att huden känns grå och tråkig, vill ha en jämnare hudton och bli av med torrhetslinjer. Glykolsyra, mjölksyra och salicylsyra gör magi på huden, ingen till liten flagning och passar alla hudtyper.

30 min
1 050,00 kr

Oxygen Treatment

Oxygen är en unik behandling där rent syre aktiveras på huden. I denna process ökar vi näringstillförseln till huden och stimulerar kollagen- och elastinproduktionen. Syret har antibakteriella, anti-inflammatoriska och rodnadsdämpande egenskaper som är perfekt till en aknebenägen hud. Oxygen verkar kärlsammandragande och kärlstärkande samtidigt som det ljusar upp ojämn pigmentering och är särskilt utformad för dig med känslig hud, akne, rosacea och synliga kärl.

50 min
1 250,00 kr

SWiCH

SWiCH är en unik behandling som ger energi och bränsle till cellerna så att vi kan reparera huden inifrån och ut. En anti-age behandling med Circadias fantastiska produkter och ett alternativ till kemisk peeling, men utan UV-känslighet vilket gör att du kan utföra din SWiCH behandling året om. En behandling för dig som vill förebygga fina linjer, pigmenteringar, ojämn hudton samt stärka din elasticitet i huden. Du lämnar salongen med SWiCH-vätskan i ansiktet och får ej vara i kontakt med vatten eller sol på 12h. Går inte att kombinera med några andra behandlingar.

50 min
1 250,00 kr

Hudkonsultation

Eftersom att din hud är unik, behöver din hudvård också vara det. Vi hudterapeuter finns här för att hjälpa dig med din hudvårdsrutin och att lägga upp en individuell behandlingsplan som passar dig och ditt hudtillstånd. Låt din hemmavård och salongsbehandingar gå hand i hand för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi börjar med att rengöra huden och följer upp med en hudanalys. Hur ser din hud ut idag och vad har du för resultatbild och mål med din hudvård? Din hudterapeut ger förslag på en hudvårdsrutin och ditt nästa besök bokas in. Vid ditt nästa besök dras då kostnaden av för din hudkonsultation (250kr)

20 min
250,00 kr
Storgatan 8352 31 Växjö
Mån-fre 9.00-18.00Lör 10.00-15.00