Skräddarsydd hudvård

Ansiktsbehandling

Här finner du ett brett utbud av olika behandlingar för din hud. Vi på Nuna finns här för att hjälpa dig till de produkter och behandlingar som passar just dig. Boka en hudkonsultation om du är osäker på vilken hudtyp du är, vill ha hjälp med att hitta rätt hudvårdsprodukter eller för att lägga upp en behandlingsplan. 


BehandlingsGuide

Har du svårt att veta vilken behandling du ska välja?
Ta hjälp av vår behandlingsguide, ring oss vid frågor och funderingar eller boka vår signatur behandling – 75min. En bra första behandling där vi hinner lära känna din hud och en bra behandling för dig som vill hinna med lite av varje. Vi skräddarsyr alltid produkterna efter din hudtyp. 
Läs mer om alla behandlingar nedan. 

Torr/Känslig/Reaktiv

Signatur 75min
Oxygen Treatment 50min
Avkoppling NBE 60/90min
Dermalux LED 30min – tillägg

Fet/Akne

Signatur 75min
Djuprengörande 50min
Oxygen Treatment 50min
Dermalux LED 40min

Normal/Blandhy

Signatur 75min
Deep Skin 60min
Djuprengörande 50min
Milk Peel 20min
Mini 35min

Antiage/Pigmenteringar

Dermapen4
Swich 40min
Hudterapeutens val 90min
Dermaplaning 50min
Collagen 90+
Dermalux LED 30min – tillägg


Signatur

75 min
 • En ansiktsbehandling som passar alla. Behandlingen inleds med en dubbelrengöring, hudkonsultation så vi kan anpassa produkter och upplägget av behandlingen efter din hudtyp och hudtillstånd. Vi fortsätter med exfoliering, portömning, ansiktsmassage, mask, ögonmask, massage av dekolletage, axlar & händer. Vi avslutar med passande produkter & vårdande foundation om du önskar. Frans & brynfärg inkl formning ingår och du som kund väljer om du önskar ansiktsmassage eller fix med fransar och bryn. Vill du få ut ännu mer effekt av din behandling gör ett tillval på Dermaplaning, Dermalux LED eller Firming peptid mask.
  1 250 kr

Djuprengörande

50 min
 • I denna ansiktsbehandling lägger vi fokus på att avlägsna orenheter och minska pormaskar. En effektiv, rengörande och skonsam behandling med läkande egenskaper. I behandlingen ingår dubbelrengöring, en hudkonsultation så vi kan anpassa behandlingen efter din hudtyp och hudtillstånd. Enzym/syrapeeling, portömning, ansiktsmask, massage av dekolletage och axlar. Perfekt ansiktsbehandling till tonårshud, vuxenakne eller om du vill ha en ordentlig uppfräschning. Önskar du att få ännu bättre effekt av din behandling kan du med fördel lägg till ”Dermalux LED 30min” eller om du vill ha dina fransar och bryn fixade i samband med din behandling så bokar du till ”tillval fransar & bryn”.
  890 kr

Deep Skin

60 min
 • Behandlingen för dig som vill ha en djuprengöring samtidigt som man jobbar effektivt med hudens struktur. Här kombineras effekten av Dermabrasion som ger en peelande effekt med en light variant av Microneedling som ger en djupare inslussning av aktiva ingredienser. Behandlingen avslutas med en lugnande, fuktgivande mask och huden lämnas strålande ren, mindre synliga porer, jämnare hudton och en ny lyster.
  1320 kr

Mini

35 min
 • Här jobbar vi med att återställa fuktbalansen i huden och få fram en magisk lyster! Perfekt behandling för dig som går ofta men vill underhålla din hudvård. I behandlingen igår dubbelrengöring, hudkonsultation för att se vad just din hud behöver, enzym eller syrapeeling, ansiktsmask och massage av dekolletage och axlar. Önskar du mer effekt / resultat av din behandling kan du med fördel boka till ”Dermalux LED 30min” eller ”Firming peptider mask”. För att få dina fransar och bryn fixade i samband med din behandling så bokar du till ”tillval fransar & bryn”.
  680 kr

Hudterapeutens val

90 min
 • Här ger du din hudterapeut fria händer. Ihop med en konsultation och dina önskemål väljer vi fritt mellan peelings, apparatur och specialprodukter för det ultimata resultatet! Här ingår färg och form åt fransar och bryn. Önskar du en specifik effekt av behandlingen så meddela gärna det vid bokning.
  1 850 kr

Collagen 90+

65 min
 • Collagen 90+ är en hyllad och exklusiv behandling som motverkar åldrandet och synligt ger din hud ett direkt lyft. G.M. Collins unika formula kombinerar ett naturligt kollagenark och utvalda bioteknologiska ingredienser för att ge huden maximalt med fukt, näring och kollagen för att minimera linjer och rynkor. En underbar behandling som både är avslappnade och aktiv utan att skapa trauma eller inflammation. Det är en klinisk bevisad behandling som reducerar linjer, ökar cellmetabolism, förbättrad cellregenerering och ger åtstramning av vidgade porer. Den passar alla som behöver extra fukt, näring och som saknar det lilla extra som ger en strålande vacker hy.
  2 195 kr

Milk peel

20 min
 • Milk Peel från Dermaceutic är en snabb behandling som ger huden fantastisk lyster. Vi rengör huden, följt av en hudkonsultation, applicera Milk Peel och avsluta med fuktgivande ansiktsmask. En perfekt quick fix som ger huden massa fukt och ny lyster. En behandling för dig som känner att huden känns grå och tråkig, vill ha en jämnare hudton och bli av med torrhetslinjer. Glykolsyra, mjölksyra och salicylsyra gör magi på huden, ingen till liten flagning och passar alla hudtyper.
  995 kr

Oxygen Treatment

40 min
 • Oxygen är en unik behandling där rent syre aktiveras på huden. I denna process ökar vi näringstillförseln till huden och stimulerar kollagen- och elastinproduktionen. Syret har antibakteriella, anti-inflammatoriska och rodnadsdämpande egenskaper som är perfekt till en aknebenägen hud. Oxygen verkar kärlsammandragande och kärlstärkande samtidigt som det ljusar upp ojämn pigmentering och är särskilt utformad för dig med känslig hud, akne, rosacea och synliga kärl.
  1 250 kr

SWiCH

40 min
 • SWiCH är en unik behandling som ger energi och bränsle till cellerna så att vi kan reparera huden inifrån och ut. En anti-age behandling med Circadias fantastiska produkter och ett alternativ till kemisk peeling, men utan UV-känslighet vilket gör att du kan utföra din SWiCH behandling året om. En behandling för dig som vill förebygga fina linjer, pigmenteringar, ojämn hudton samt stärka din elasticitet i huden. Du lämnar salongen med SWiCH vätskan i ansiktet och får ej vara i kontakt med vatten eller sol på 12h. Går inte att kombinera med några andra behandling.
  1 250 kr

Avkoppling NBE1000

50 min / 75 min
 • En avslappnande behandling med NBE1000 som ger en värmande ansiktsmassage. Apparaturen gör det möjligt för oss att med hjälp av elektromagnetisk energi och värme kunna slussa ner serum på djupet i huden för att stärka upp, återfukta eller jobba anti-age. Som vanligt skräddarsyr vi alltid produkterna vi använder efter din hudtyp.
  900 – 1450 kr

Hudkonsultation

30 min
 • Eftersom att din hud är unik, behöver din hudvård också vara det. Vi hudterapeuter finns här för att hjälpa dig med din hudvårdsrutin och att lägga upp en individuell behandlingsplan som passar dig och ditt hudtillstånd. Låt din hemmavård och salongsbehandingar gå hand i hand för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi börjar med att rengöra huden och följer upp med en hudanalys. Hur ser din hud ut idag och vad har du för resultatbild och mål med din hudvård? Din hudterapeut ger förslag på en hudvårdsrutin och ditt nästa besök bokas in. Vid ditt nästa besök dras då kostnaden av för din hudkonsultation (250kr)
  250 kr

TILLVAL TILL DIN ANSIKTSBEHANDLING

Önskar du något mer i din behandling kan du med fördel boka till någon av våra tilläggstjänster. 

 • Frans eller brynfärg
  250 kr
 • Frans & brynfärg inkl formning
  300 kr
 • Ansiktsmassage
  300 kr
 • Skalpmassage
  200 kr
 • Firming peptide mask
  300 kr
 • Vax Överläpp eller haka
  150 kr
 • Dermalux LED
  600 kr
 • Dermaplaning
  600 kr
 • Fot & underbensmassage
  600 kr

AVANCERAD HUDVÅRD & APPARATUR

Är din hud i behov av mer avancerad hudvård?

Kraftfulla resultat kräver mer än enbart peeling, mask och krämer. Vi på Nuna jobbar därför även med olika apparaturer och tekniker för att bland annat återställa hudens släthet och lyster. För att säkerställa att du får det resultat du önskar, rekommenderar vi dig att boka en hudkonsultation hos oss.

Vissa av våra avancerade behandlingar går inte att boka via vår hemsida. Det beror på att vi först vill göra en hudanalys för att säkerställa att du får den bästa behandlingen för din hud.

 • Kemisk peeling
 • Dermalux LED
 • Dermapen4
 • Dermaplaning
 • Kemisk peeling

  En behandling för dig som vill förbättra din hudstruktur och hudton samtidigt som du ger den spänst och lyster. För dig som vill avancera och göra en behandling med tydligt resultat. Vi skräddarsy alltid behandlingen och har ett stort urval av olika peels från våra märket Circadia.

  Circadias breda sortiment med ett flertal olika peels att välja mellan beroende på din hudtyp och hudtillstånd. Allt ifrån Lactic Acid i olika styrkor som passar även den känsliga huden, till Jessner och Dermafrost för dig som vill förbättra hudstruckturen och jobba mot en jämnare hudton. 

 • Dermalux LED

  Ljus har många positiva effekter på vår kropp och en hälsosam hud kan uppnås för alla med Dermalux®. Med Dermalux LED kan vi behandla hudtillstånd som bland annat akne, rosacea, psoriasis, pigmenteringar samt hudföryngring.

  Rött Ljus – Ökar produktionen av kollagen och elastin · Minskar fina linjer och rynkor · Ökar hudens fuktighetshalt · Jämnar ut hudton och förbättrar spänst · Revitaliserar och återställer lystern

  Blått Ljus – Antibakteriell · Behandlar plitor, finnar, blemmor utan irritation · Förbättrar hudens klarhet · Lugnande effekt på problemhud

  Nära infrarött ljus – Avancerade hudföryngringsfördelar · Dämpar rodnad och irritation · Minskar åldersfläckar och pigmentering · Återställer hudens hälsa · Perfekt för de mest känsliga och reaktiva huden

 • Dermapen4

  En behandling som är lämplig som förebyggande antiagevård, men även som korrigerande behandling av enskilda åkommor.

  Med Dermapen4 behandlar vi med den senaste teknologin för Microneedling. Med upp till 1920 kanaler/sek perforeras huden och stimulerar hudens naturliga läknings- och reparationsprocess. Behandling ger även en vävnads- och fasthetsstimulerande effekt. Behandlingen utförs med en skräddarsydd cocktail utav serum för att uppnå bästa resultat. 

  Med Dermapen4 behandlar vi:

  • Åldrad hud

  • Rynkor och fina linjer

  • Ärr

  • Pigmenteringar

  • Ytliga kärl

 • Dermaplaning

  Dermaplaning är en fysisk exfoliering av huden med hjälp av ett speciellt framtaget skalpellblad. I behandlingen avlägsnas yttersta hudlagret – stratum corneum samt det fina vellushåret. En behandling för dig som vill ge huden en synlig effekt på hudton och struktur, mjukare yta utan behåring samt ny härlig lyster.

  Denna behandling är framtagen för att ta bort döda hudceller och det fina vellushåret. Behandlingen utförs med ett speciellt framtaget skalpellblad och utvalda  produkter för att skonsamt glida över huden och avlägsna det yttersta hudlagret – stratum corneum. En behandling som passar alla hudtyper och som kan utföras vid behov eller var 4-6 vecka. Behandlingen avslutas med en härlig ansiktsmask som anpassas efter hudens behov. 

 • Kemisk peeling

  En behandling för dig som vill förbättra din hudstruktur och hudton samtidigt som du ger den spänst och lyster. För dig som vill avancera och göra en behandling med tydligt resultat. Vi skräddarsy alltid behandlingen och har ett stort urval av olika peels från våra märken Circadia, Exuviance och iS Clinical.

  iS Clinical Prodigy Peel är sammansatt av tre olika syror för att komma åt flera problemområden på samma gång med maximal effekt. Välj mellan två olika styrkor, p2 & p3. 

  Exuviance Retinol Peel är en sammansättning av Retinol och Citrafill och jobbar exfolierande samtidigt som den förbättrar hudens struktur, hudton och spänst.

  Circadias breda sortiment med ett flertal olika peels att välja mellan beroende på din hudtyp och hudtillstånd. Allt ifrån Lactic Acid i olika styrkor som passar även den känsliga huden, till Jessner och Dermafrost för dig som vill förbättra hudstruckturen och jobba mot en jämnare hudton. 

 • Dermalux LED

  Ljus har många positiva effekter på vår kropp och en hälsosam hud kan uppnås för alla med Dermalux®. Med Dermalux LED kan vi behandla hudtillstånd som bland annat akne, rosacea, psoriasis, pigmenteringar samt hudföryngring.

  Rött Ljus – Ökar produktionen av kollagen och elastin · Minskar fina linjer och rynkor · Ökar hudens fuktighetshalt · Jämnar ut hudton och förbättrar spänst · Revitaliserar och återställer lystern

  Blått Ljus – Antibakteriell · Behandlar plitor, finnar, blemmor utan irritation · Förbättrar hudens klarhet · Lugnande effekt på problemhud

  Nära infrarött ljus – Avancerade hudföryngringsfördelar · Dämpar rodnad och irritation · Minskar åldersfläckar och pigmentering · Återställer hudens hälsa · Perfekt för de mest känsliga och reaktiva huden

 • Dermapen4

  En behandling som är lämplig som förebyggande antiagevård, men även som korrigerande behandling av enskilda åkommor.

  Med Dermapen4 behandlar vi med den senaste teknologin för Microneedling. Med upp till 1920 kanaler/sek perforeras huden och stimulerar hudens naturliga läknings- och reparationsprocess. Behandling ger även en vävnads- och fasthetsstimulerande effekt. Behandlingen utförs med en skräddarsydd cocktail utav serum för att uppnå bästa resultat. 

  Med Dermapen4 behandlar vi:

  • Åldrad hud

  • Rynkor och fina linjer

  • Ärr

  • Pigmenteringar

  • Ytliga kärl

 • Dermaplaning

  Dermaplaning är en fysisk exfoliering av huden med hjälp av ett speciellt framtaget skalpellblad. I behandlingen avlägsnas yttersta hudlagret – stratum corneum samt det fina vellushåret. En behandling för dig som vill ge huden en synlig effekt på hudton och struktur, mjukare yta utan behåring samt ny härlig lyster.

  Denna behandling är framtagen för att ta bort döda hudceller och det fina vellushåret. Behandlingen utförs med ett speciellt framtaget skalpellblad och utvalda  produkter för att skonsamt glida över huden och avlägsna det yttersta hudlagret – stratum corneum. En behandling som passar alla hudtyper och som kan utföras vid behov eller var 4-6 vecka. Behandlingen avslutas med en härlig ansiktsmask som anpassas efter hudens behov. 

BÄCKGATAN 16
352 31 VÄXJÖ

Följ oss på sociala medier

© NUNA

Design och layout av Sund Studio