Din stund på dagen

Yoga

I nunas yogastudio hittar du yogaläraren och terapeuten Kajsa Henningsson. Med yogans verktyg har hon möjlighet att hjälpa dig till ett en friare vardag. En vardag där du får möjlighet att känna dig friare, starkare och lugnare.

Att ta hand om sin själs boning och vårda sin kropp. Yogan har redskapen för att hjälpa din kropp och ditt sinne att minska stress och spänningar och stärka svagheter. Yoga betyder ”to yoke” (”att oka samman”) att hitta dansen mellan ”Ha och Tha” mellan yin/yang och inandning/utandning, alla de delar som utgör den du är.

Yogan och dess tekniker har i 20 års tid fascinerat mig och har alltid stått för en frihet. En frihet där hela jag är välkommen. Min uppgift som yogalärare är att stå vid din sida som en guide på din resa för att se vilka av yogans verktyg som passar just dig.

Varmt välkommen till DIN yoga – Kajsa

Du hittar all information om vårens Yogakurser →  rikhälsa.se

För frågor maila till kajsa@rikhalsa.se

Hälsosamtal

Har du en önskan om att komma närmare dig själv och få en bättre bild om hur din kropp och själ bäst kan samspela? Kanske har du en längtan efter en plats inom dig som är trygg och klar? Vill du utvecklas i din yoga och få klokare verktyg för återhämtning och vila kan ett hälsosamtal vara en bra start.

Yogans verktyg är många och alla ämnar hjälpa oss att hitta en bättre balans i kroppen, sinnet och livet. En stor del av en klok hälsa handlar om att balansera gas- och bromssystemet i livet för att minska stress och spänning samt för att öka glädje, inspiration och kraft.

Jag har lång erfarenhet som massageterapeut och yogalärare samt har själv kommit till en bättre plats i mitt liv och min hälsa tack vare dessa praktiker. Jag erbjuder hälsosamtal där vi tillsammans kartlägger dina förmågor och utmaningar. Därefter ger jag rekommendationer och unika program för att du ska kunna nå framgång i din hälsoutveckling, din yoga eller i livet.

 
60 min –  750 kr
60 min Online – 650 kr
Vid köp av 5 tillfälle erhåller du 10%

BÄCKGATAN 16
352 31 VÄXJÖ

Följ oss på sociala medier

© NUNA

Design och layout av Sund Studio