Yoga

Nunas yogainstruktörer erbjuder ett brett sortiment av yoga så du ska kunna hitta vad som passar just dig. För mer information och bokning gå in på instruktörens hemsida som står länkad nedanför information om varje yogaklasser.

Kajsa undervisar i en yoga form som kallas Global Yoga. Global Yoga hämtar inspiration från Iyengar yoga, Ashtanga Yoga, Kundaliniyoga, Forrest Yoga, Pilates och Funktionell träning och integrerar dessa tekniker i en egen stil- en balans mellan precision och flöde. Inom Global Yoga finns det en mängd olika kurser att välja från tryck på länken nedanför för att se vilka kurser som undervisas just nu samt dagar,tider och priser. För att boka din plats ta kontakt med Kajsa via hennes hemsida.

Mer information hittar du här!

Det går även att boka privatkurser, mindre grupper för företag och för föreningar.

Yogalärare Kajsa Henningsson

Gravid Yoga Ying yoga och Hatha yoga

Anahi undervisar Gravidyoga, Ying yoga och Hatha yoga. Där kroppens alla delar som muskler,bindväv, skelett och organ får uppmärksamhet. Anahi riktar även in sig på yogaterapi för kvinnor och erbjuder privata kosultationer.

För att se vilka kurser som är pågående just nu eller ska börja klicka på länken nedanför och boka slutligen en klass via hemsidan och fliken kontakt.

Mer information hittar du här

Yogalärare: Anahí Ramírez

MediYoga som rehabilitering

Det är inte stressen i sig som bränner ut oss utan bristen på återhämtning. Så ta detta som en möjlighet till en stund av andrum och återhämtning i din vardag.

Mediyogan som här inspireras av mindfulness, är en härlig och stillsam yogaform där vi stimulerar vårt lugn och ro system, samtidigt som vi mjukt väcker energflödet i våra kroppar genom andning, mantra, rörelser och meditation.

Ett Mediyogapass består alltid av andningsövningar, mantra, guidad vila, meditation, samt härliga lugna, inkännande fysiska övningar. Tillsammans skapar det en underbar känsla av lugn och harmoni i kroppen. Övningarna går att anpassa så oavsett fysiska möjligheter kan man i någon form utföra övningarna, liggande, sittande på matta eller på stol.

Yogalärare: Ulrika Berglund Hagström

För frågor eller för anmälan: 073-0370759 alt ulrika72.berglund@gmail.com

 

Kom I Kontakt

0470-445 49
info@nuna.se

Vill ni se mer?

Behandlingar
Produkter
Boka

Följ oss

Skicka oss din fråga