Kraftfulla resultat kräver mer

Det finns en anledning till att vi på nuna gillar att jobbar med våra olika maskiner, och det är för att dom ger ett resultat som är svårt att uppnå med enbart produkter i form av peeling, mask och kräm.

Känner du att du redan testat allt i “vanlig” behandlingsväg med produkter och ingenting hjälper, du vill ha mer! eller kanske orkar du inte vänta på att din kräm eller peelingkur ska göra verkan mot dina pigmenteringar? Läs då vidare nedanför där vi skrivit en kortfattad förklaring av varje behandling.

IPL står för intensivt pulserande ljus och vi behandlar effektivt pigmenteringar samt ytliga kärl med denna maskin. Ljuset går ner i huden och skapar en värme, denna värme gör att överdrivet pigment samt ytliga kärl går sönder och kroppen börjar jobba för att bryta ner resterna. Värmen gör även att kollagenet i huden får en skjuts vilket i sin tur skapar en härlig bieffekt av fastare hud.

Läs mer om Ipl

Microneedeling. Kärt barn har många namn och vi vår Microneedeling kommer från företaget Dermastamp – så bli inte förvirrad, det är samma sak. Vår Dermastamp jobbar med sterila engångsnålar som skapar upp till 900 kanaler/sekund i din hud, detta gör i sin tur att en läkningsprocess inleds där kollagen skapas samt att huden får en chans att läka om och läka rätt. Dermastamp jobbar effektivt på acneärr och all form av antiage.

Läs mer om Microneedeling med Dermastamp

Deep Skin. Här kombineras effekten av Dermabrasio som ger en peelande/hudslipande effekt med en light variant av Microneedeling, vi perforerar inte huden men maskinen ger en djupare inslussning av aktiva ingrediense. Deep skin är bra för dig som vill jobba med din hudstruktur. 

Läs mer om Deep skin

Kom I Kontakt

0470-445 49
info@nuna.se

Vill ni se mer?

Behandlingar
Produkter
Boka

Följ oss

Skicka oss din fråga