Få det resultatet du vill ha med din behandling


När du vill jobba målinriktat med din hud.

Här har vi samlat alla behandlingar som jobbar målinriktat på huden. Att du vill jobba målinriktat med din hud handlar om att du vill uppnå något/har ett mål med behandlingen, och det kan vara allt från att få mer lyster till att jobba stenhårt med antiage eller behandla en acne. 

Nedanför har vi skrivit kortfattat om varje behandling så du får en snabb överblick, klicka dig sedan vidare in på den behandling du tror passar dig bäst för att läsa mer och boka.

Exuviance 40,  60 och 90 minuter. Så nära en “klassisk” ansiktsbehandling du kommer hos oss.  Vi behandlar alltid din hud efter din hudtyp och dina önskemål. Glöm in tala om för oss vad just du är ute efter idag.

Läs mer om våra ansiktsbehandlingar med Exuviance

Is Clinical har tre härliga signatur behandlingar, alla behandlingar ger dig verksamma ingredienser blandat med lyx och resultat. Välj Fire and Ice för lyster,fräschör,antiage samt acne. Clear skin för att fokusera på djuprengöring och Enzyme peel är till vår känsliga kund med Rosacea, Eksem eller för dig som inte gillar någon form av svidande,pirrande, eller värmande känsla som våra syror kan ge.

Läs mer om Is Clinicals behandlingar

Prx är en behandlingar där vi enbart jobbar med rynkor,linjer samt acneärr.

Läs mer om PRX

Enerpeel är ett märke som går det möjligt för oss att på detaljnivå kunna skräddarsy en kemisk peeling just för dig. Med hjälp av peelingen kan vi skicka ner budskap till cellerna som säger åt dom vad dom ska göra, det gör dom olika peelingarna otroligt effektiva på en hud med tex pigmenteringar eller en acne med cystor och komedoner.

Läs mer om Enerpeels behandlingar

Kom I Kontakt

0470-445 49
info@nuna.se

Vill ni se mer?

Behandlingar
Produkter
Boka

Följ oss

Skicka oss din fråga