RESULTAT 
Exuviance

En ansiktsbehandling för dig som vill uppnå resultat med din hudvård. Du har funderat lite extra över vad du vill uppnå med din hudvård idag, du kanske har ett problem som acne eller rosacea, vill ha en spänstigare hud med kontroll över hudens åldrande? Eller vill du bara hitta en balans i din hudvård. Oavsett hur lång tid du väljer skräddarsys din behandling efter dina önskemål och din hudtyp. Brynfärg & form ingår i 40 min, frans och brynfärg inkl. formning ingår om du önskar i 60 & 90 min.

Tid och Pris:

40 min 630 kr

60 min  830 kr 

90 min 1350 kr

Kurpris gå 5 behandlingar, 1 gång var 4 vecka och få femte behandlingen på köpet. (Gäller 40 min beh och går ej att kombinera ihop med andra erbjudanden)

Retinol peel Exuviance

 

Den avancerade sammansättning av Retinol och Citrafill jobbar exfolierande samt förbättrar hudens struktur, klarhet, spänst och hudton.

Denna peeling passar för alla hudtyper som är i behov av förnyelse. Den intesiva behandlingen kan användas för att jobba på olika typer av hudtillstånd så som linjer och rynker, ojämn pigmentering och förlorad spänst men har även en mycket goda resultat på akne och aknebenägen hud.

Detta är en starkare peel där en fjällning av översta hudlagret sker och då oftast 2-4 dagar efter applicering och kan sedan hålla i sig i 2-5 dagar, hur mycket man fjällar/flagar är olika från kund till kund. Använd milda produkter efter behandlingen som din terapeut har rekommenderat (Ej antiage produkter, peeling samt starkare masker)  

(Du får ej sminka dig efter behandling) 

Vi kan inte behandla: 

 • Du som använder orala eller topikala receptbelagda retinoler (Acnemedecin)
 • Gravida 
 • Du som har peelat dig med en stark kemisk peeling mindre än 4 veckor före behandling (rådfråga oss)
 • Rådfråga oss vid Rosacea
 • Rådfråga oss vid Perioral Dermatit

Du bör inte ha peelat dig hemma före behandling eller vara nyvaxad. 

Att tänka på efter behandlingen: 

 • Riv,klia eller dra ej av fjällande hud
 • A-vitamin, AHA eller andra exfolierande produkter bör undvikas minst 1 vecka efter avslutad behandling. 
 • Vaxa eller raka ej i ansiktet närmsta veckan efter behandling 
 • Bastu och bad 48 h efter behandlingen 
 • Träning medan peelingen är kvar på huden. 
 •  Sola ej och är du ute i sol bör du använda spf 30 alt 50. 

Hur går behandlingen till?

Vi rengör och desinficerar huden samt kommer lägga ett skyddande lager vaselin runt ögon och på läppar, efter det läggs peeling på. Peelingen kommer vara skarp i doften men du kommer ej känna något obehag på huden. Peelingen kommer ej neutraliseras/tvättas av utan kommer ligga kvar på huden när du går här ifrån, det är viktigt att du ej utsätter din hud för någon typ av fukt/vatten/vätska under minst 8 timmar då peelingen fortfarande är verksam när du går härifrån (Detta gör även att vi ej kommer att lägga på mask, avslutande krämer eller makeup i denna behandling då det hade förstört för den peelande effekten) En liten rodnad kan uppstå i huden på vissa men oftast syns ingen påverka och du kan gå tillbaka till jobb/aktivitet efter behandlingen så länge du är bekväm med att gå osminkad. 

 

30 min 1195 kr

Kurpris gå 3 behandlingar, 1 gång var 4 vecka och få tredje behandlingen för halva priset. (Kurpriser går ej att kombinera med andra erbjudanden/rabatter som skickats ut till kund.) 

Kom I Kontakt

0470-445 49
info@nuna.se

Vill ni se mer?

Behandlingar
Produkter
Boka

Följ oss

Skicka oss din fråga