Massage hjälper dig att må bra

Massage

Hos oss på Nuna hittar du ett brett utbud av olika massagetyper. Är du i behov utav att få en avkopplande stund i en hektisk vardag kan vi tipsa om vår avslappnande helkroppsmassage på 60 minuter, eller varför inte en Hot Stone-massage med varma lavastenar för dig som är lite frusen. Känner du dig mer stel och spänd i kroppen är djupgående och behandlande massage två alternativ.

Nuna ingår inte i Actiway, vilket innebär att det ej går att nyttja sitt Actiwaybelopp på någon utav våra massagebehandlingar. 

Klassisk

I denna behandling jobbar vi med knådning och tryck som hjälper kroppen att lösa upp spänningar i kroppen, ökar blod- och lymfcirkulationen samt ger en skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta. Du blir lugnare, rörligare och smidigare i kroppen. Du får även ett ökat välbefinnande genom en positiv påverkan på kroppens ”må bra-hormoner”. Passar dig som känner sig lite stel och spänd i kroppen. 

 • 30 min
  500 kr
 • 50 min
  700 kr

Djupgående

Ett bra val för dig som har spända muskler från ett stillasittande arbete, stress eller monotona rörelser. Triggerpunkter är mycket spända områden som uppstår vid sammandragning av muskelfibrer vid exempelvis överbelastning. Vi blandar grepp från den klassiska massagen med triggerpunktsmassage, eftersom vi då kommer djupare ner i muskulaturen. Detta gör att vi kan jobba med spända muskler och muskelknutor på ett effektivt sätt. Triggerpunktsmassagen kan ge kortvarigt obehag i form av strålande känsla ut i andra muskler, yrsel, smärta och lätt illamående. Direkt efter behandlingen kan du känna dig lite mörbultad, och dagen efter brukar en träningsvärk uppstå. När träningsvärken avtagit känner du resultatet som oftast är en mjukare och rörligare kropp. 

 • 30 min Nacke och axlar
  600 kr
 • 30 min
  600 kr
 • 50 min
  800 kr

Avslappnande

Avslappningsmassage är en mjuk och följsam massage. Ett lättare tryck på händerna och mjukare massagegrepp hjälper dig att varva ner och du får en avkopplande stund i en hektiskt tillvaro. Passar alla men är särskilt bra för dig som upplever någon form av stress eller smärta i kroppen.

 • 60 min Helkropp
  750 kr

Behandlande

Behandlingen passar dig som behöver behandla spända muskler, har en stressproblematik, migrän, gamla eller nya skador. Du har gått på avslappnande, klassisk eller djupgående massage innan men har inte kommit tillrätta med problemet. Spända muskler mjukas upp med hjälp av triggerpunktsbehandling (akupressur) i kombination med massage. Efter en enkel konsultation börjar vi alltid med att mjuka upp musklerna med olika massagegrepp, efter det följer triggerpunktsmassage som kan ge kortvarigt obehag i form av strålande känsla i muskeln, yrsel, smärta och illamående. Direkt efter behandlingen kan man känna sig lite mörbultad och trött men resultatet blir en mjukare och rörligare kropp och ofta känner kunden en ”direkteffekt”.

 • 30 min
  650 kr
 • 50 min
  850 kr
 • 80 min
  1050 kr

Lymfmassage

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ut ur kroppen. Det är en helkroppsbehandling som består av strykningar, djupandning och lätta/fasta tryck i lymfflödets riktning och ibland djupare grepp och koppning för att lösa upp stopp och fibroser. Syftet med lymfmassage är att leda bort lymfvätska från svullna områden med skadade lymfnoder (lymfknutor) till friska områden, där vätskan kan tas om hand. Behandlingen passar alla, men speciellt personer med någon typ av mindre svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Klienten brukar uppleva sig “lätt i kroppen” efter massagen. Lymfmassage rekommenderas även för gravida från v.13 och framåt, för att hjälpa till att hålla igång lymfsystem och blodcirkulation.

 • 60 min
  750 kr
 • 90 min
  950 kr
 • 120 min
  1250 kr

Curam Recovery

En massage där vi med hjälp av koppning ger hela kroppen en riktig genomkörare. Här kan vi lossa på spända muskler, slaggprodukter och där olika kroppsdelar behandlas simultant. Behandlingen är avslappnande och behaglig och ger kroppen en stund för vila och återhämtning, samtidigt som den har en upplyftande och boostande effekt. Curam Recovery är en behandling för alla med trötta muskler efter mycket aktivering eller för dig med en stillasittande vardag. 
Silikonkopparna kan lämna märken på huden. Dessa är tillfälliga och försvinner oftast inom 2-4 dagar.

 • 50 min (Baksida kropp)
  800 kr
 • 80 min (Helkropp)
  1050 kr

Ansikte, nacke & Axlar

Här har vi kombinerat massage på tre viktiga och ofta spända områden som är sammanlänkande till resten av kroppen. Ofta blir vi stela i nacken av statiskt arbete eller stress vilket i sin tur kan leda till huvudvärksproblematik. Spändhet i dekolletage, axlar och nacke är ofta sammankopplat och är ett område som vi på olika sätt belastar mycket i vår vardag. 
Med blandade grepp från klassisk massage med avslappnande effleurage samt triggerpunktsmassage jobbar vi bort stelhet och spänningar. 
Om du önskar så avslutar vi behandlingen med en återfuktande ansiktsmask. 

 • 50 min
  700 kr

Gravidmassage

En stund för dig själv där du kan släppa allt och bara slappna av. Detta är en avslappnande helkroppsmassage som mjukar upp ömma och stela muskler, dränerar överflödig vätska och verkar avsvällande för svullna ben och fötter. En underbar behandling som kan göras hur ofta du vill i väntan på din bebis.

 • 50 min
  700 kr

Hot Stone

I denna fantastiskt sköna behandling masseras du med varma lavastenar. Massagen sätter igång kroppens cirkulation och gör dig härligt avslappnad. En Hot Stone-massage är enbart avkopplande och vi använder oss inte av hårdare tryck utan endast mjukare grepp och effleurage. Passar dig som vill komma ner i varv, slappna av eller som lider av någon form av smärta.

 • 50 min Helkropp
  700 kr

NBE Massage

NBE1000 är en maskin som med hjälp av elektromagnetisk energi sätter igång lymfsystemet och kan lossa på stela och spända muskler. Massagen sätter igång kroppens cirkulation och med värmen från NBE1000 gör det behandlingen effektiv men väldigt avkopplande. 

 • 30 min
  600 kr
 • 50 min
  800 Kr

Reiki Healing

Reiki är en djupt avslappnande behandlingsmetod vid smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocess och är en form av healing där hela kroppen behandlas. Effekter som reiki healing kan ge är bl.a. bättre sömn, frigöra stress och spänningar, stärka immunförsvaret och verka känslomässigt lugnande. 

 • 80 min
  850 kr

Healingmassage

I denna behandling kombineras svensk klassisk massage med reiki healing. Kombinationen gör behandlingen stressreducerande och avslappnande för både kropp och själ. Med god effekt på utmattningssymtom, stressrelaterade spänningar och svårigheter att slappna av på riktigt. 

 • 60 min
  750 kr
 • 90 min
  950 kr

© 2020 Sund Media i Växjö. All rights reserved.