Lymfmassage

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ut ur kroppen. Det är en helkroppsbehandling som består av strykningar, djupandning och lätta/fasta tryck i lymfflödets riktning och ibland djupare grepp och koppning för att lösa upp stopp och fibroser. Syftet med lymfmassage är att leda bort lymfvätska från svullna områden med skadade lymfnoder (lymfknutor) till friska områden, där vätskan kan tas om hand.
Lymfmassage kan ha positiv effekt för de som har problem med:

  • Sömn, Oro/Stess, Celluliter, Dålig blodcirkulation, Ödem
    Infektioner, Slapp hud, Värk, Ansamlingar av slaggprodukter
    Yrsel och Huvudvärk, Restless legs, Frusenhet, Träningsvärk
    Övervikt

Behandlingen passar alla, men speciellt personer med någon typ av mindre svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Klienten brukar uppleva sig “lätt i kroppen” efter massagen.

Lymfmassage rekommenderas även för gravida från v 13 och framåt, för att hjälpa till att hålla igång lymfsystem och blodcirkulation.

60 min 750 kr ( En lätt lymfmassage som består av ytliga pumpande rörelser och strykningar. Boka gärna som första behandling, din terapeut kan komma att rekommendera 90 nästa gång)

90 min 950 kr (En djupare massage för dig som redan vet att du har större problem eller om du varit på behandling tidigare och blivit rekommenderad längre tid än 60 min ) 

 

 

Kom I Kontakt

0470-445 49
info@nuna.se

Vill ni se mer?

Behandlingar
Produkter
Boka

Följ oss

Skicka oss din fråga