Kroppslyx

Ge din kropp samma omtanke som ditt ansikte!

50 minuter
Unna dig en stund i lyx!
Vi startar med en avkopplande kroppspeeling som tvättas av med varma handdukar. Därefter appliceras en inpackning som återfuktar och mjukgör huden maximalt. Medan inpackningen på kroppen verkar så rengörs ansiktet med passande produkter för hudtypen. Behandlingen avslutas med en lugnande ansiktsmask som boostar huden med fukt och vitaminer.

80 minuter

Vid 80 minuter gör vi behandlingen som beskrivs ovan men du väljer om du vill lägga till ansiktsbehandling*(rengöring,peeling och ansiktsmask) eller ryggmassage*. Välj gärna redan när du bokar så vi har allt förberett till din behandling.

*Denna ansiktsbehandling är avsedd att vara avslappnande och återfuktande. Vi färgar därför inte fransar eller bryn samt gör ingen portömning.

* Väljer du ryggmassage gör vi ingen rengöring i ansiktet eller lägger mask.

 

50 min 750 kr

80 min 1200 kr

Brun utan sol

Marc Inbane Spray är en tanningspray berikad med Aloe Vera, Ginkgo och vitamin E. Sprayen bygger på ditt eget pigment så det blir en naturlig brun färg som anpassar sig efter din hudton. Den passar alla hudtyper. Vi använder handske och borste för att du ska få ett jämnt fint resultat.

Överkropp 350 kr

Helkropp 550 kr

Kom I Kontakt

0470-445 49
info@nuna.se

Vill ni se mer?

Behandlingar
Produkter
Boka

Följ oss

Skicka oss din fråga