Produkter

 

Vi strävar alltid efter att använda oss av högkvalitativa produkter både i behandling och till försäljning. Vårt mål är att ni ska kunna känna er trygga med de produkter ni använder hemma samt känna att ni får det resultat ni är ute efter, samtidigt som doften, konsistensen och känslan måste finnas där.

Många utav produkterna hittar du på vår webbshop Shop.nuna.se

 

 

TEBISKIN

Avancerad hudvård för den medvetna konsumenten med höga krav på effektiv hudvård.
Enkla hudvårdsrutiner med få produkter som ger optimal hudhälsa!

TEBISKIN Cytoceuticals är en serie resultatinriktade hudvårdsprodukter som genom innovativ vetenskaplig forskning skapats med de senaste teknologierna för avancerad hudvård. Produkterna innehåller potenta styrkor av aktiva ingredienser och är designade för att på cellnivå samverka med huden och dess funktioner. Hemvård med TEBISKIN och dess behandlingar ger Dig rätt förutsättningar för en vital och optimal hudhälsa.

Var enskild produkt testas och dokumenteras genom olika vetenskapliga och kliniska studier (in vivo, in vitro) för att säkerställa dess verkningsmekanism och teknologiska egenskaper. Flera studier finns publicerade som styrker konceptets effektivitet, säkerhet och prestanda. Tillverkaren innehar även flertalet patent som styrker produkternas innovativa teknologier.

 

 

EXUVIANCE

Exuviance är avancerad hudvård från de läkare som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA).
Exuviance produkter och behandlingar är framtagna för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess, stimulera cellförnyelsen och återfukta på djupet. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende. Exuviance behandlingar, tillsammans med daglig användning av Exuviance hudvårdsprodukter, förbättrar oregelbundenheter i huden som t.ex. fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering och torrhet samt minskar uppkomsten av akne. Exuviance har fyra olika serier att blanda fritt emellan – Bas, Antiage, Optilight och Acne. Alla produkter inom serien är kompatibla med varandra och därför kan vi hjälpa dig att skräddarsy en rutin som passar just dig.

All text om Exuviance är tagen från Exuviance.se som är en bra sida om vill du läsa på mer hemma om produkter och sortiment innan behandlingstillfället. Längst ned på sidan står information om varför du ska köpa dina produkter hos en auktoriserad återförsäljare

 

 

Is Clinical

iS CLINICALs produkter kan delas in i fyra övergripande produktkategorier: rengörande, behandlande, fuktgivande och skyddande. Kombinerade ger dessa ett komplett behandlingsystem, som snabbt och säkert levererar förbättringar av huden.

iS CLINICAL är en lyxig och exklusiv hudvårdsserie i kategorin – cosmeceutical, som utmärker sig genom att uteslutande vara tillverkad av de mest kraftfulla och renast utvunna naturliga botaniska ingredienserna på marknaden för farmaceutisk kvalitet.
Serien bygger på antioxidantteknik, vilket innebär att varje enskild ingrediens har testats kliniskt, såväl avseende säkerhet och drift som på produktnivå. I produkterna används patenterade formler som innehåller några av de mest effektiva antioxidanterna, som ex. retinol, oleuropein, Centella asiatica och stabiliserad C-vitamin. Med iS CLINICAL kan du därmed både se och känna skillnaden, samtidigt som produkterna ger kliniskt dokumenterade resultat ända ner på cellulärnivå.
Produkterna är inriktade på anti-aging, samt behandling av akne, hyperpigmentering och rosacea. Med iS CLINICAL erbjuder vi ett komplett behandlingssortiment bestående av rengöringsprodukter, serum, krämer och solskydd, samt ansiktsmasker för exklusiva ansiktsbehandlingar.

BABOR

Exakt hudvård är en konst

Babor är en tyskt märke som är så pass noggranna med sina ingredienser att till och med sminket innehåller aktiva ämnen och mängder med fukt. Och det är just sminket vi har valt att ta in, vi har handplockat de produkter ur Babors sortiment som vi upplever funkar bäst för våra kunder både när det gäller applicering, hållbarhet och slutfinish. 

 

MARC INBANE

Marc Inbane Natural Tanning Spray är en tanningspray berikad med Aloe Vera, Ginkgo och vitamin E. Sprayen lämnar inga fläckar eller ränder och är helt säker att använda. Den passar alla hudtyper och kan användas över hela kroppen!

 

HOLISTIC

Holistic säljer några av marknadens bästa och mest effektiva kosttillskott. De flesta produkter är utvecklade av teamet på Holistic för att vi ska ha full kontroll över effekt, innehåll och kvalitet. Holistics produkter ingår i ett sammanhang och löser olika problem. De är inte inriktade på en ”quickfix” av symptom utan på att balansera grundläggande obalanser och stödja kroppens egen förmåga till läkning.

All text om Holistic är tagen från Holistic.se som är en bra sida om vill du läsa på mer hemma om produkterna.

 

KÖP DINA PRODUKTER FRÅN EN SÄKER KÄLLA

Just nu florerar många kopior från märkes produkter på nätet, precis som du kan köpa en fejkad Chanelväska på en marknad kan du köpa en fejkad hudvårdsprodukt i både fysiska butiker som på olika hemsidor. Skillnaden är att när du köper din fejkväska är du ofta medveten om det och du får fortfarande en snygg väska, men med hudvård är det än så länge ingen butik/hemsida som erkänner att de säljer otillåtna varor och det inte lika kul att tro att du köpt något som ska göra skillnad på huden men i själva verket kan du få hem en härsken produkt eller en produkt utan alla aktiva ingredienser.

När du köper från en oauktoriserad återförsäljare kan du få med dig hem:

– Utgånget sortiment
– Konkurslager (Där utgångsdatum inte kan garanteras och du riskerar att få en gammal produkt)
– Kopior
– Parallellimport
– Stöldgods

Leta efter symbolen “ExuvianceAuthorizedProfessional” hos återförsäljaren, så vet du att du får en äkta vara. Se också till att det finns en etikett på produkten med kontaktuppgifter till ansvarig EU-importör dit du kan vända dig vid frågor!

 

 

Kom I Kontakt

0470-445 49
info@nuna.se

Vill ni se mer?

Behandlingar
Produkter
Boka

Följ oss

Skicka oss din fråga