Fire and Ice

 

Behandlingen är designad för att snabbt men säkert och kontrollerat förnya hudens yta, reducera fina linjer, rynkor, pigmenteringar samt polera,mjukgöra och accelerera cellförnyelsen. Detta gör att behandlingen passar in oavsett om du vill jobba på antiage, lyster eller acne och att du får en mängd bonuseffekter även om det bara var din  lyster som var din första tanke. 

Vi jobbar med två kraftfulla masker som vi lägger efter varandra. Den första masken “Intense resurfacing” har en peelande effekt och innehåller potenta men kontrollerade syror som går djupt ner i huden utan att ge kunden så kallad “Down time”  i form av flagning, känslighet, kraftig rodnad mm. Denna mask upplevas ofta varm alternativ övergående varm/kall/varm och doftar underbart av kanel och pepparmynta. Mask numer två “Rejuvenating Masque” ger oss en ordentlig fuktboost i kombination med lugnande ingredienser. Behandlingen avslutas med Is Clinicals behandlande serum och kräm (Såklart anpassat efter din hudtyp) Du går härifrån med ett härligt glow, fräschör och en känsla av renhet på djupet.
Tid 40 minuter 860 kr (Färg och form av bryn ingår, ej portömning) 

Clear Skin

 

Om du känner att du behöver en ordentlig djuprengöring både med peeling och portömning är detta behandlingen för dig.

Denna behandling är framtagen för att ge en djupare men skonsam exfoliering av huden. Vi använder oss av två olika peelingar , en mekanisk med korn som även innehåller lugnande ingredienser för minimal rodnad samt  en kemisk peelingmask med anti-inflammatorisk effekt. Efter peelingarna portömmer vi  och lägger sedan en lugnande fuktmask som även tillför en mängd antioxidanter för att stärka upp huden.

40 minuter 860 kr (Om du vill ha dina bryn färgade och formade  kan du byta ut portömningen)

 

 

 

 

 

 

 

Enzyme treatment

 

En behandling skapad med extra omtanke för våra kunder med den känsligaste huden eller för dig som vill ha en behandling med aktiva ingredienser men utan känslan av svid,pirr,stickande som en vanlig behandling med syror ofta ger.  Efter behandlingen kommer din hud vara rengjord på djupet men även ha en härlig lyster och fräschör.

Fruktsyror kombinerat med enzymer från papaya och ananas ger oss en effektiv men skonsam peeling som passar alla hudtyper men framförallt en känslig hud som till exempel har lätt till rodnad, rosacea eller eksem.  Av peelingen bildas ett härligt skum som kommer polera hudytan men även djuprengöra porerna. Behandlingen avslutas med en lugnande mask som lugnar och boostar din hud med massor av fukt och antioxidanter samt avslutande hudvårdsprodukter.
Tid 40 min 860 kr (Färg och form av bryn ingår, ej portömning) 

Kom I Kontakt

0470-445 49
info@nuna.se

Vill ni se mer?

Behandlingar
Produkter
Boka

Följ oss

Skicka oss din fråga