iS CLINICAL

iS CLINICAL är en exklusiv klinisk hudvårdsserie som består av exceptionella, resultat-orienterade, anti-aging och hudoptimerande formler. Här nedan kan du läsa om våra olika behandlingar med detta märke, där vi anpassar produkt och behandling efter din hudtyp.

Fire and Ice

Behandlingen är designad för att snabbt men säkert och kontrollerat förnya hudens yta, reducera fina linjer, rynkor, pigmenteringar samt polera, mjukgöra och accelerera cellförnyelsen. 

40 min 860 kr 


 • Behandling

  Vi jobbar med två kraftfulla masker som vi lägger efter varandra. Den första masken “Intense resurfacing” har en peelande effekt och innehåller potenta men kontrollerade syror som går djupt ner i huden utan att ge kunden så kallad “Down time”  i form av flagning, känslighet, kraftig rodnad mm. Denna mask upplevas ofta varm alternativ övergående varm/kall/varm och doftar underbart av kanel och pepparmynta. Mask nummer två “Rejuvenating Masque” ger oss en ordentlig fuktboost i kombination med lugnande ingredienser. Behandlingen avslutas med en av Is Clinicals behandlande serum och kräm som passar din hudtyp. Du går härifrån med ett härligt glow, fräschör och en känsla av renhet på djupet.

Clear Skin

Om du känner att du behöver en ordentlig djuprengöring både med peeling och portömning är detta behandlingen för dig.

40 min 860 kr


 • Behandling

  Denna behandling är framtagen för att ge en djupare men skonsam exfoliering av huden. Vi använder oss av två olika peelingar – en mekanisk med korn som även innehåller lugnande ingredienser för minimal rodnad samt en kemisk peelingmask med anti-inflammatorisk effekt. Slutligen portömmer vi och lägger sedan en lugnande fuktmask som även tillför en mängd antioxidanter för att stärka upp huden.

  Du kan byta ut portömningen mot färg och formning av bryn om du så önskar.

Enzyme treatment

En behandling skapad med extra omtanke för våra kunder med den känsligaste huden eller för dig som vill ha en behandling med aktiva ingredienser utan känslan av svid, pirr eller stickande som en vanlig behandling med syror ofta ger. 

40 min 860 kr


 • Behandling

  Fruktsyror kombinerat med enzymer från papaya och ananas ger oss en effektiv men skonsam peeling som passar alla hudtyper men framförallt en känslig hud som till exempel har lätt till rodnad, rosacea eller eksem. Av peelingen bildas ett härligt skum som kommer polera hudytan men även djuprengöra porerna. Därefter läggs en lugnande mask som även boostar din hud med massor av fukt och antioxidanter samt avslutande hudvårdsprodukter. Behandlingen avslutas med en av Is Clinicals behandlande serum och kräm som passar din hudtyp.

  Färg och form av bryn ingår, ej portömning.

© 2020 Sund Media i Växjö. All rights reserved.