Enerpeel

En medicinteknisk behandling

Med ENERPEEL har vi 11 olika syrasamansättningar som gör det möjligt för oss att anpassa behandlingarna efter hudtyp och tillstånd samt ger oss ett effektivt verktyg vid behandling av:

  • Acne – olika grader och tillstånd
  • Generellt fet hud
  • Rosacea – Rodnadsbenägen hud
  • Hyperpigmenteringar – Solskador, Melasma och Pigmentförändringar
  • Åldrad hud – Rynkor/Linjer och Textur
  • Allmän hudföryngring och kvalitetsförbättring

Enerpeel ger allt från en lättare uppfräschning och underhåll till en djupt korrigerande behandling.  Peelingarna kan utföras som enskild  men görs med fördel som kur. 

En behandling tar ca 30 minuter och kostar 1195 kr

Kurpris: Gå 4 behandlingar. Gå 1 gång var 3 vecka och få den fjärde behandlingen på köpet.  (Kurer går ej att kombinera med andra erbjudanden gällande behandlingen)

Vid behandling med Enerpeel är det viktigt att du inte har använt hudvårdsprodukter som innehåller syror, inte peelat huden före behandling , inte har en skadad hudbarriär och inte använder krämer utskrivet av läkare för acne. I annat fall finns det risk att vi får ta av peelingen i förtid och då uteblir resultet.

Obs: Går du en kur eller att vi använder oss av dom starkare syrorna är det inte ovanligt att man flagar någon dag efter behandling. 

 Icepeel 

ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling.

Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.

 

* Använd inte peeling eller masker med AHA syror i samma vecka.

30 min 995 kr

Kom I Kontakt

0470-445 49
info@nuna.se

Vill ni se mer?

Behandlingar
Produkter
Boka

Följ oss

Skicka oss din fråga