Djupgående Massage

Den här massagen är ett bra val för dig som har spända muskler pga ett stilla sittande arbete, stress eller monotona rörelser. Triggerpunkter är mycket spända områden som uppstår vid sammandragning av muskelfibrer vid tex överbelastning.

Vi blandar grepp från den klassiska massagen med triggerpunktsmassage, då kommer vi djupare ner i muskulaturen. Vilket gör att vi kan jobba med spända muskler och muskelknutor på ett effektivt sätt.
Själva triggerpunktsmassagen kan ge kortvarigt obehag i form av strålande känsla ut i andra muskler, yrsel, smärta och övergående illamående. 
Direkt efter behandlingen kan du känna dig lite mörbultad och dagen efter brukar en träningsvärk uppstå, när träningsvärken avtagit känner du resultatet som oftast är en mjukare och rörligare kropp . 

Priser

 

30 min nacke och axlar 600 kr
30 min 600 kr
50 min 800 kr
Observera att vi inte behandlar skador (tex Whiplash, ryggrad/kotor, bäckenproblematik osv) har du en gammal skada du vill behandla boka då en behandlande massage. Undvik behandling vid feber eller förkylning och ha i åtanke att har du en förkylning som är på gång så kan den bryta ut efter en massage. 

Just nu tar vi endast emot bokningar för massage via telefon. 0470-445 49

Kom I Kontakt

0470-445 49
info@nuna.se

Vill ni se mer?

Behandlingar
Produkter
Boka

Följ oss

Skicka oss din fråga