• Boka tid
Botox/Fillers

Botox och fillers

Till vår lugna oas mitt i Växjö kommer vår legitimerade sjuksköterska med specialistutbildning Christina för att göra botox och fillers. Hon är certifierad behandlare av estetiska injektionsrådet. 

 
Botox och fillers har olika egenskaper och användningsområden. Botox läggs oftast mellan ögonbrynen och i pannan. Medan fillers används för att återskapa volym eller definiera områden som läppar och kinder.


Vi rekommenderar att du börjar med att boka en konsultation med Christina på plats hos oss i Växjö. 

Botox

Botox är ett rent protein från botolinumtoxinet som injiceras i små mängder i ansiktsmusklerna för att få dem att slappna av och på så vis släta ut rynkor. En botoxbehandling tar ca tio minuter (utan konsultation) och de flesta kan genast återgå till normala aktiviteter. Det kan ta upp till 14 dagar innan full effekt uppnås och sedan varar resultatet i tre till sju månader. 

20 min
2 000,00 kr

Fillers

Vi använder endast produkter som produceras av läkemedelsföretag. Fillersprodukterna är framtagna för att kunna uppnå flera olika resultat såsom att återskapa volym och uppnå ett mer ungdomligt utseende, släta ut rynkor, definiera läppkontur eller öka volym i läpparna. Beroende på vilket resultat du eftersträvar anpassar vi valet av produkt.

30 min
Varierande

Sklerosering

Läkemedlet Aethoxysklerol behandlar ytliga kärl på vader, lår och knäveck. Detta läkemedel har en lokalbedövande effekt och injiceras med en mycket tunn nål i ytliga kärl på benen. Effekten blir att kärlen klistras samman och med tiden skrumpnar de ihop och försvinner. De närmaste veckorna efter behandlingen bör man undvika spabad, sol och hård fysisk aktivitet. Stödstrumpor rekommenderas direkt efter behandlingen för bästa läkning så ta med det till kliniken.

50 min
2 000,00 kr

Konsultation - På salongen

Innan din behandling sker alltid en obligatorisk konsultation, om det har gått mer än 6 månader sen ditt senaste besök, du är ny kund eller ska utföra en behandling du inte gjort tidigare. Konsultationen sker via telefon minst 48h innan din behandling. Vid utebliven konsultation kommer din behandling ej gå att genomföra. 

20 min
Varierande

Konsultation - Via telefon

En obligatorisk konsultation för dig som: - Är ny kund - Ska utföra en behandling du inte gjort tidigare - Gått mer än 6 månader sen ditt senaste besök. Konsultationen sker minst 48h innan bokad behandling via telefon.

15 min
Varierande
Storgatan 8352 31 Växjö
Mån-fre 9.00-18.00Lör 10.00-15.00