Yoga

Nunas yogainstruktörer erbjuder ett brett sortiment av yoga så du ska kunna hitta vad som passar just dig. Nedanför står en kort beskrivning av varje yogaform som erbjuds. För mer information och bokning gå in på instruktörens hemsida som står länkad nedanför information om varje yogaklasser.

Global yoga Heal

Är en kurs som hjälper dig att hantera livets små citroner och är till för dig som har en kropp som gör ont. Tillsammans med andningsövningar och mjuka dynamiska rörelser som är anpassade till din kropp, får du hjälp att hitta verktyg till att slappna av och lyssna inåt.

Heal – inga förkunskaper krävs.

Global Yoga Soft

Är en kurs med fokus på en lugn men dynamisk yoga. Stretchande, stabiliserande och stärkande yang yoga som aktiverar kroppen till att fungera som en enhet. Soft Yoga passar alla åldrar och kroppar. Inga förkunskaper krävs.

Global Yoga Power/Flow

Är en kurs med kraft, rörlighet och balans i sekvenserna där kroppen flödar och utmanas fysiskt. Power för din inre styrka och Flow som förankrar ditt andetag med rörelsen. Detta är en kurs för dig som yogat innan.

Global Yoga Yin

En stillsam meditativ yoga där positionerna hålls mellan 3-5 min där fokus ligger på dina yin delar. Leder, ligament och bindväv. Välkommen till en stund där du tillåts vila i dig själv. – I stillhet blir du stark. Yin yoga passar alla. Inga förkunskaper krävs.

Global Yoga är en utveklande personlig yogaform anpassad till 2000- talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Tekniker från öst och väst blandas i yogaklasser med precision och flöde. Under åtta veckor erbjuder jag dig som är ny till yogan att få chansen att lära dig grunderna i andningen, våra olika solhälsningar och några av de vanligaste positionerna. Du får även verktyg för att kunna vila och slappna av på djupet.

Global Yoga- Restorative

Essensens av restoretive yoga utgörs av vila, återhämtning och åter uppbyggnad. Denna bjuder in till att stanna upp koppla av och finna stillhet.

Med hjälp av olika yogapositioner skapar vi förutsättningar för kropp, sinne och nervsystem att varva ner och påbörja återhämtningen.

Yogalärare Kajsa Henningsson

Boka här >> (Sidan öppnas i nytt fönster)

Rikhalsa.se

Gravidyoga

Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning. Vi övar asanas (yogapositioner), andningsövningar, mantras och mudras i harmoniskt tempo för att du och din bebis ska få en så holistisk och positiv upplevelse som möjligt med användningsbara verktyg, även utanför yogamattan. Trygghet, hälsa och hedrandet av alla deltagande kvinnors graviditetsresa är genomgående i fokus i klassen. Vi välkomnar dig, under alla graviditetens stadier, denna yoga är skonsam och passar även vid bäckenbesvär/”foglossning

Yin & Resorative Yoga Kurs

Van som ovan yin-yogi/ni! I takt med att ljuset kommer och våren sakta hittar sin väg till våra breddrader, kommer du med ödmjuk guidning introduceras och fördjupa dig i yin yogans rika, stilla värld.

Positionerna som är sittande och liggande, hålls under en längre tid än vid klassisk Hatha Yoga och innebär ingen aktiv muskulär ansträngning. På så sätt kan vi gå djupare in i yin-strukturen av positionen, i vår kropp och vårt sinne. Djupavslappning, meditation, andningsövningar och mantran är närvarande element i varje klass.

Yogalärare: Anahí Ramírez

Anahi har även olika Yoga kurser och workshops, mer information hittar du på hennes hemsida.

http://www.flowofshree.com

MediYoga som rehabilitering

Det är inte stressen i sig som bränner ut oss utan bristen på återhämtning. Så ta detta som en möjlighet till en stund av andrum och återhämtning i din vardag.

Mediyogan som här inspireras av mindfulness, är en härlig och stillsam yogaform där vi stimulerar vårt lugn och ro system, samtidigt som vi mjukt väcker energflödet i våra kroppar genom andning, mantra, rörelser och meditation.

Ett Mediyogapass består alltid av andningsövningar, mantra, guidad vila, meditation, samt härliga lugna, inkännande fysiska övningar. Tillsammans skapar det en underbar känsla av lugn och harmoni i kroppen. Övningarna går att anpassa så oavsett fysiska möjligheter kan man i någon form utföra övningarna, liggande, sittande på matta eller på stol.

Yogalärare: Ulrika Berglund Hagström

För frågor eller för anmälan: 073-0370759 alt ulrika72.berglund@gmail.com