Specialbehandlingar

Våra behandlingar är alltid resultatinriktade och det är du som bestämmer vilket resultat du vill uppnå. Resultatet kan vara allt från en avkopplande stund, till en hudförbättring på längre sikt.

Vi tror på en individuell behandlingsmeny som anpassas för just dig. Varje behandling inleds med en konsultation, så att vi tillsammans kan komma fram till vad just du vill uppnå.

Vi tror att du blir mest nöjd och får bäst resultat, om du tillsammans med din terapeut kommer fram till passande upplägg på behandlingen.

Hos oss kan du alltid räkna med ett personligt och professionellt bemötande, allt för att din stund hos oss på Nuna ska motsvara dina förväntningar. Har du frågor om våra produkter eller behandlingar, så är du varmt välkommen att kontakta oss.

ÖRONHÅLTAGNING

Säkert och nickelfritt med Blomdahls produkter.

Örhänge ingår.

Per hål …………………..195 kr

Två hål …………………..350 kr

 

BOTOX

Botox är ett rent protein från botolinumtoxinet som injiceras i små mängder i ansiktsmusklerna för att få dem att slappna av och på så vis släta ut rynkor.En genomsnittlig botoxbehandling tar bara tio minuter (utan konsultation) och de flesta kan genast återgå till normala aktiviteter. Det kan ta upp till 14 dagar innan full effekt  och resultatet varar i upp till fyra månader.

Har du aldrig  gjort behandling innan rekommenderar vi att du går på en konsultation först, Just nu har vi en sjuksköterska, en distriktsköterska och en läkare som utför behandling och alla tre kan ge utförliga svar på dina frågor som vi som hudterapeuter och receptionister omöjligt kan ge. Konsultationen är gratis och tar cirka 20 minuter.

 

Pris: Kan komma att variera vem som utför behandlingen samt beroende på hur mycket produkt som behövs men ligger från 2000 – 4500.

Nedanför ser du prisförslag

1 område – tex glabella ( argrynkan)  :    2 000 kr

2 områden – tex glabella + panna  :   3 200 – 3 500 kr

3 områden – glabella + panna + kråksparkar ( sidan av ögonen) : 3 900 – 4 500 kr

IPL 

Powerlite® IPL bygger på Intensivt Pulserande Ljus (IPL) som effektivt behandlar hudförändringar och bromsar effekterna av hudens åldrande.

Vi kan behandla:

  • Ytliga kärl/spiders
  • Solskadad hud
  • Rosacea
  • Acne/acneärr
  • Fina linjer
  • Händer

IPL – Intensiv Pulsat Ljus, är ett bredspektrat ljus med flera våglängder som därmed kan ta sig igenom hudens olika lager för att jobba på bland annat oönskade pigmenteringar och ytliga kärl. Ofta går våra kunder en kur som omfattar 3-6 gånger.

Behandlingen görs under höst och vinterhalvår då du ska vara så blek som möjligt i huden samt undvika att vistas i solen 4 veckor före och efter behandling. Detta är ytterst viktigt för att inte skada din hud vid och efter behandling. Även brun utan sol före behandling och att sola solarie mellan behandlingstillfällen är ett starkt nej. Eftersom vi jobbar med ljus måste vi även säga nej till kunder som tar mediciner de blir ljuskänslig  av (Kolla på bipacksedeln till din medicin) exempel på sådana medeciner kan vara antibiotika, kortison och Roaccutan.

 

Helt ansikte 995 kr 50min

Mindre område 500 kr 20min

 

PRP HÅR

Bromsa och motverka håravfall med PRP

Så kallad PRP-behandling med tillväxthormoner från det egna blodet har framgångsrikt börjat användas för att öka hårväxten.

Blodplättarna innehåller tillväxthormoner som skapar nya friska celler, bildar nya blodkärl och påskyndar sårläkning. Forskning har visat att den koncentrerade massan av trombocyter främjar god hårväxt för tunnhåriga. Man kan förenklat förklara det som att PRP motsvarar gödsel i rabatterna, man injicerar från det egna blodet direkt i huden för att få bättre och snabbare läkning och tillväxt.

Denna text är tagen från Anders Franzen, och är en bra sida om vill du läsa på mer hemma innan behandlingstillfället alt konsultation.

Har du aldrig  gjort behandling innan rekommenderar vi att du går på en konsultation först. Anders Franzen som utför behandling kan ge utförliga svar på dina frågor som vi som hudterapeuter och receptionister omöjligt kan ge. Konsultationen är gratis och tar cirka 20 minuter.

Kur på 3 behandlingar 10 000 kr

 

TANDBLEKNING

Tandblekning med Brilliant Smile-metoden har den senaste tiden fått en bra respons och upplevelse enligt kunderna med avseende på resultatet. Brilliant Smile använder sig av plasmaljus som inte avger värme. Plasmaljus är inom det synliga ljusspektrat och är därmed helt fritt från cancerframkallande UV-ljus och skadliga våglängder. Brilliant Smile har endast pH-neutrala geler, de innehåller dessutom fluor som bygger upp tänderna och kaliumnitrat som lindrar tillfällig sensibilitet.

Denna text är tagen från Anders Franzen  och är en bra sida om vill du läsa på mer hemma innan behandlingstillfället alt konsultation.

Har du aldrig  gjort behandling innan rekommenderar vi att du går på en konsultation först, Anders Franzen som utför behandling kan ge utförliga svar på dina frågor som vi som hudterapeuter och receptionister omöjligt kan ge. Konsultationen är gratis och tar cirka 20 minuter.

 

60 minuter 3800 kr

FILLERS

Om du vill släta ut linjer och rynkor eller skapa mer markerade eller fylligare läppar kan fillers vara till hjälp. Fillers är även ett bra alternativ för justering av ansiktskonturer till exempel kinder, haka, näsa. Läs nedan om våra olika alternativ.

 

RESTYLANE

Restylane är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur. Restylane är baserad på en  hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra. Hyaluronsyran i Restylane är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behövs.

 

Denna text är tagen från https://www.restylane.se och är en bra sida om vill du läsa på mer hemma innan behandlingstillfället alt konsultation.

Restylane utförs av hudläkaren Ingrid Munksgaard och distriktssköterskan Christine Helldén.

Har du aldrig  gjort behandling innan rekommenderar vi att du går på en konsultation först. Just nu har vi en distriktssköterska och en läkare som utför behandling och båda två kan ge utförliga svar på dina frågor som vi som hudterapeuter och receptionister omöjligt kan ge. Konsultationen är gratis och tar cirka 20 minuter.

Behandlingar från 2500-6000 kr beroende på mängd produkt som används.

JUVEDERM

När vi blir äldre återfuktas huden sämre och blir mindre elastisk. Som en följd av detta börjar huden visa tecken på åldrande. Juvederm®-fillers för ansiktet kan minska ålderstecken genom att ta bort rynkor och ge volym på ett diskret sätt. Återskapa ditt ungdomliga utseende med Juvederms® beprövade sortiment av fillers.

Denna text är tagen från www.juvedermfillers.se/  och är en bra sida om vill du läsa på mer hemma innan behandlingstillfället alt konsultation.

Juvederm utförs av distriktssköterskan Christine Helldén och sjuksköterska Anders Franzén.

Har du aldrig  gjort behandling innan rekommenderar vi att du går på en konsultation först. Just nu har vi en distriktssköterska och en sjuksköterska som utför behandling och båda två kan ge utförliga svar på dina frågor som vi som hudterapeuter och receptionister omöjligt kan ge. Konsultationen är gratis och tar cirka 20 minuter

 

Pris: Kan komma att variera vem som utför behandlingen samt beroende på hur mycket produkt som behövs men ligger från 2 500 – 6 500

Nedanför ser du prisförslag:

Juvederm Voluma 1ml – kinder, haklinje.     4 000 kr

Juvederm Volbella 1ml- läppar                                  3 500 kr

Juvederm Volift 1ml – läppar ,nasolabialveck     3 500 kr

Juvederm Volift 0,5ml – läppar ,nasolabialveck     2 500 kr

Behandlingar från 2500-6000 kr beroende på mängd produkt som används.

 

Kontakta oss gärna för mer information.

 

PRP ANSIKTE

Vacker och slät hy – helt naturligt

PRP är en extremt effektivt metod för att reparera skadad hud. Minska rynkorna i pannan, ta bort ojämnheter i huden, eller minska kraftiga hudrynkor i dekolletage. Även ärrbildning och bristningar i huden är två problemområden där PRP är en beprövad metod som hjälper dig att återfå en fin och slät hy.

Allt på helt naturlig väg, låt din hud reparera sig själv genom att generera nya celler.

Denna text är tagen från Anders Franzen, och är en bra sida om vill du läsa på mer hemma innan behandlingstillfället alt konsultation.

Har du aldrig  gjort behandling innan rekommenderar vi att du går på en konsultation först. Anders Franzen som utför behandling kan ge utförliga svar på dina frågor som vi som hudterapeuter och receptionister omöjligt kan ge. Konsultationen är gratis och tar cirka 20 minuter.

Kur på 3 behandlingar 10 000 kr.

 

PUREBEUA FIBROBLAST

Ögonlocklyftning utan kirurgi – Behandling med plasmaljus

PUREBEAU är en helt ny revolutionerande metod . Med sin helhets framträdande skapar den naturell perfektion både invändigt och utvändigt. Funktionella principer PUREBEAU Fibroblast handstycket producerar vid sin spets en liten, så kallad plasma blixt. Detta flash går från spetsen till huden och låter den avdunsta ytligt i en liten mikromillimeter stor punkt. Denna ytliga punkt minimerar huden omedelbart. Ytterligare punkter placeras och genererar en minskning av området Resultat: hudområdet skärps markant.

 

Denna text är tagen från Anders Franzen, och är en bra sida om vill du läsa på mer hemma innan behandlingstillfället alt konsultation.

 

Har du aldrig  gjort behandling innan rekommenderar vi att du går på en konsultation först, Anders Franzen som utför behandling kan ge utförliga svar på dina frågor som vi som hudterapeuter och receptionister omöjligt kan ge. Konsultationen är gratis och tar cirka 20 minuter.