Spabad

Nu kan du boka vårt spabad med relax – oavsett om ni bara är två som vill lyxa till det eller är en grupp som vill boka. Perfekt för möhippan / svensexan, tjejkvällen eller för en stund på tu man hand. När man hyr sparummet får man tillgång till lyxiga spaprodukter från Babor för att kunna göra en egen sparitual. Allt för att ni ska få en avslappnade och mysig stund hos oss!

 

Detta ingår:

Produkter från topp till tå

Frukt & vatten

Badrock, handduk & tofflor

Önskas annat att dricka/äta, så går det bra att ta med det själva.

 

Vi hyr alltid ut sparummet i 2h intervaller & priserna är per person.

200 kr – dagtid, vardagar (10:00-15:00)

350 kr – kväll 15.00-18.45 & helg 10.00-17.00

 

I samband med er tid i spabadet kan ni boka 20 minuters behandlingar (massage eller ansiktsbehandling) som kostar 300 kr styck.

 

 

Boka vårt spabad till er möhippa för en härlig stund där bruden får stå i fokus. När ni kommer har vi dukat upp med frukt, choklad och vatten samt gjort det extra fint i vårt spabad för
att lyxen riktigt ska infinna sig. Alla som är med får ett startkit till ansiktet med Babors ljuvliga produkter så att ni kan ta med lyxkänslan hem.

En 20 minuters behandling kommer även att bokas till bruden, välj mellan massage, ansiktsbehandling eller färg på fransar och bryn samt formning. Ni väljer behandling till bruden när ni
bokar, ni känner bruden bäst och vet vad hon skulle uppskatta.

Tänk på att boka i god tid så vi har en terapeut ledig att ta hand om er brud. Är ni fler som vill boka behandling i samband med spabadet är ni varmt välkomna att göra det.

400 kr / person
ca 2 timmar