Spabad

Slappna av i vår relaxavdelning med spabad. Oavsett om du har ett helt gäng med dig eller kommer för en mysig stund på tu man hand så är vi säkra på att det kommer bli en härlig upplevelse. Självklart lägger vi fram handdukar,badrockar och badtofflor samt lockar fram lyxkänslan med Ilses spaprodukter, fruktfat och choklad.
Relaxen hyr du i 2 timmar och det finns även möjlighet att i samband med Relaxen boka till behandlingar.

 

 

Priser

200 kr/person – dagtid, vardagar (10:00-15:00)

350 kr/person – kväll 15.00-18.45 & helg 10.00-17.00

Observera att det inte ska vara fler än 8 personer i spabadet samtidigt.

Spa massage 20 minuter 300 kr

Spa ansiktsbehandling 20 minuter 300 kr

(Alla massager och ansiktsbehandlingar från behandlingsmenyn går att boka i samband med Relaxen, massage ser vi gärna att ni kommer på efter ni har badat färdigt då inte olja ska komma ner i badet)

Obs. vistas du i relaxen kommer vi ta betalt oavsett om du badar eller inte.

 Boka behandling

 

Möhippa

Boka vårt spabad till er möhippa för en härlig stund där bruden får stå i fokus. När ni kommer har vi dukat upp med frukt, choklad och vatten samt gjort det extra fint i vårt spabad för
att lyxen riktigt ska infinna sig. Alla som är med får ett startkit till ansiktet med Babors ljuvliga produkter så att ni kan ta med lyxkänslan hem.

En 20 minuters behandling kommer även att bokas till bruden, välj mellan massage, ansiktsbehandling eller färg på fransar och bryn samt formning. Ni väljer behandling till bruden när ni
bokar, ni känner bruden bäst och vet vad hon skulle uppskatta.

Tänk på att boka i god tid så vi har en terapeut ledig att ta hand om er brud. Är ni fler som vill boka behandling i samband med spabadet är ni varmt välkomna att göra det.

400 kr / person
ca 2 timmar

 Boka behandling