Om nuna

Nuna är en modern hud- och kroppsvårdssalong som grundades 2003.

För oss innebär bra hud- och skönhetsvård en bit på vägen till välbefinnande och lycka. Vår ambition är att du skall uppnå detta hos oss. På Nuna arbetar vi med en helhetssyn. Detta innebär att behandlingar, produkter och information om hur man på bästa sätt vårdar sig hemma skall samspela för att uppnå bästa möjliga resultat.
Vi guidar dig hela vägen, tills du har uppnått resultatet du vill ha.

Vår vision är att Nuna ska vara ett andrum i vardagen för dig. Här kan du ta en paus i tillvaron, glömma alla plikter och bara tänka på dig själv.

Utbildning och utveckling är viktiga prioriteringar hos oss och vi är därför noga med att vidareutveckla oss kontinuerligt. Allt för att vi ska kunna ge dig det bästa och senaste inom modern hudvård. Din trygghet som kund på Nuna är att vi som utför behandlingarna är auktoriserade hudterapeuter och medlemmar i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation – SHR.

 

Hos oss kan du välja bland våra olika behandlingar och säkert hitta något som passar eller varför inte köpa ett presentkort till någon du vill skämma bort. Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska känna dig nöjd.

 

 

 

 

Kontakta oss

Nuna Hudvård i Växjö
Bäckgatan 16
352 31 VÄXJÖ
Telefon: 0470-445 49
E-post: info@nuna.se

Öppetider

Öppetider reception
Mån- fre: 09.15-18.00
Lör: 10-17
Söndagar: STÄNGT

Öppetider behandlingar
Mån- Tors 9.15 - 19.00
Fre 9.15 - 18.00
Lör 10.00 - 17.00
Söndagar: STÄNGT

logo