Microneedeling med Dermastamp

Med elektronisk e-DERMASTAMP® behandlar vi med senaste teknologin för Microneedling. Med upp till 900 kanaler/sek perforeras huden och en microblödning stimulerar hudens naturliga läknings- och reparationsprocess behandling ger även en vävnads- och fasthetsstimulerande effekt. e-DERMASTAMP® är speciellt lämplig som förebyggande antiagevård för att upprätthålla hudens fasthet, men även som korrigerande behandling av enskilda åkommor. Behandlingen utförs med en steril Hyaluronsyra vilket ”boostar” och vitaliserar huden med fukt.

Med Dermastamp behandlar vi:

  • Åldrad hud
  • Rynkor och Linjer
  • Ärr
  • Pigmenteringar
  • Ytliga Kärl

Djupgående Dermastamp

Djupgående Dermastamp en behandling 1495 kr 45 min

Djupgående Dermastamp är för dig som har ett bestående problem med till exempel rynkor,acneärr,kärl, förstorade porer eller en tjockare överhud. Gå en kur för att bästa resultat och följ upp med en behandling för att underhålla huden.

Needelboost

Needelboost en behandling 1495 kr 45 min

Needelboost Dermastamp är för dig som vill underhålla din hud, bibehålla en god kvalité och skapa en härlig lyster och fasthet. Gå en kur för att kickstarta huden och följ upp med en behandling  med jämna mellanrum för att underhålla huden.

 Boka behandling

Kom I Kontakt

0470-445 49
info@nuna.se

Vill ni se mer?

Behandlingar
Produkter
Boka

Följ oss

Skicka oss din fråga