Massage

På Nuna har vi sex olika massagetyper och en holistisk behandling, läs om varje massage och hitta den som passar just dig! Observera att  vid skador ser vi gärna att du bokar ”Behandlande massage” och vid sjukdomar som cancer får du gärna prata med din läkare för ett klartecken innan du bokar din tid.

BEHANDLANDE MASSAGE

Behandlingen passar dig som behöver behandla spända muskler, har en stressproblematik, migrän, gamla eller nya skador. Du har gått på avslappnande,klassisk eller djupgående massage innan men har inte kommit till rätta med problemet.

Spända muskler mjukas upp med hjälp av triggerpunksbehandling (akupressur) i kombination med massage. Efter en enkel konsultation börjar vi alltid med att mjuka upp musklerna med olika massagegrepp, efter det följer triggerpunksmassage som kan ge kortvarigt obehag i form av strålande känsla i muskeln, yrsel, smärta och illamående. Direkt efter behandlingen kan man känna sig lite mörbultad och trött men resultatet blir en mjukare och rörligare kropp och ofta känner kunden en ”direkteffekt”.

30 min

50 min

60 min

*Priserna kan komma att variera beroende på vilken massageterapeut du går till då massageterapeuterna är egenföretagare och har olika priser. Välkommen till Jonna, Kajsa, Jeanette eller Anahi.

*Behandlande massage ingår ej i Actiway

Boka behandling

Djupgående Massage

Den här massagen är ett bra val för dig som har spända muskler pga ett stilla sittande arbete, stress eller monotona rörelser. Triggerpunkter är mycket spända områden som uppstår vid sammandragning av muskelfibrer vid tex överbelastning.

Vi blandar grepp från den klassiska massagen med triggerpunktsmassage, då kommer vi djupare ner i muskulaturen. Vilket gör att vi kan jobba med spända muskler och muskelknutor på ett effektivt sätt. 
 
Vi börjar alltid med att mjuka upp musklerna, men själva triggerpunksmassagen kan ge kortvarigt obehag i form av strålande känsla i muskeln, yrsel, smärta och illamående.  
 
Direkt efter behandlingen kan man känna sig lite mörbultad och trött.
Men resultatet blir en mjukare och rörligare kropp. 
Observera att vi inte behandlar skador i denna massagform ( tex whiplash, ryggrad/kotor,bäckenproblematik osv) Boka då behandlande massage.
30 min 600 kr
50 min 750 kr
 

 Boka behandling

AVSLAPPNINGSMASSAGE

 

Avslappningsmassage är en mjuk och följsam massage. Ett lättare tryck på händerna och mjukare massagegrepp hjälper dig att varva ner och du får en avkopplande stund i en hektiskt tillvaro. Passar alla men är särskilt bra för dig som upplever någon form av stress eller smärta i kroppen.

60 min Helkropp 750 kr

80 min helkropp Anahi och Kajsa 

 Boka behandling

HOT STONE MASSAGE

I denna fantastiskt sköna behandling masseras du med varma lavastenar. Massagen sätter igång kroppens cirkulation och gör dig härligt avslappnad. En hot stone massage är enbart avkopplande och vi använder oss inte av hårdare tryck utan enbart mjukare grepp och efflourage. Passar dig som vill komma ner i varv, slappna av eller som lider av någon form av smärta.

 

50 min Helkropp 700 kr

 Boka behandling

KLASSISK MASSAGE

Här använder vi grepp som arbetar både på hud, bindväv och muskler. Vid massagen ökar blodcirkulationen i musklerna och då ökar även syreupptagningsförmågan vilket resulterar i en mjukare och smidigare kropp. Det är känt att regelbunden massage påverkar oss positivt genom ökad blod- och lymfcirkulation, det stärker immunförsvaret och motverkar stelhet, smärttillstånd och stress. Klassisk massage väljer du om du känner dig lite spänd och stel och tycker om mer djupgående massagegrepp. Har du däremot ont av muskelknutor eller känner att du har jobbat fel med din kropp under en längre period rekomenderar vi djupgående massage.

 

30 min 500 kr

50 min 650 kr

 Boka behandling

GRAVIDMASSAGE

Det här är enbart din stund. Vi gör allt för att du ska känna dig så bekväm som möjligt under massagen, så att du ska kunna släppa allt och bara slappna av. Detta är en helkroppsmassage som mjukar upp ömma och stela muskler, Dränerar överflödig vätska och verkar avsvällande för svullna ben och fötter. En underbar behandling som kan göras hur ofta du vill i väntan på din bebis.

50 min 700 kr

 Boka behandling

THAI YOGA MASSAGE

En holistisk och djupgående behandling, där kropp och sinne får chans att slappna av djupt. Traditionell Thai Yoga Massage har sina tusenåriga rötter i Indien och utveckling i Thailand. Genom tryck längs med energilinjer (”Sen”, påminner om TCM:s meridianer), stretch och djup närvaro, öppnas energiflödet i kroppen. Behandlingen ges på en madrass på golvet, med mjuka kläder på och tar 90-120 min.

*Thaiyoga massage ingår ej i Actiway

60 min 800 kr Anahi
90 min 1000 kr Anahi

 

Boka behandling

Lymfmassage

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ut ur kroppen. Det är en helkroppsbehandling som består av strykningar, djupandning och lätta/fasta tryck i lymfflödets riktning och ibland djupare grepp och koppning för att lösa upp stopp och fibroser. Syftet med lymfmassage är att leda bort lymfvätska från svullna områden med skadade lymfnoder (lymfknutor) till friska områden, där vätskan kan tas om hand.
Lymfmassage kan ha positiv effekt för de som har problem med:

 • sömn
  oro/stess
  celluliter
  dålig blodcirkulation
  ödem
  infektioner
  slapp hud
  värk
  ansamlingar av slaggprodukter
  yrsel och huvudvärk
  restless legs
  frusenhet
  träningsvärk
  övervikt

Behandlingen passar alla, men speciellt personer med någon typ av mindre svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Klienten brukar uppleva sig “lätt i kroppen” efter massagen.

Lymfmassage rekommenderas även för gravida från v 13 och framåt, för att hjälpa till att hålla igång lymfsystem och blodcirkulation.

*Lymfmassage ingår ej i Actiway

Lymfmassage priser:

Enstaka behandlingar

120 min 1095 kr

90 min 895 kr

60 min 695 kr

Lymftejpning 30 min 295 kr

Självbehandling 30 min 295 kr

Behandlingspaket ”start” 2885 kr

1 st 120 min massage

2 st 90 min massage

Genomgång av självbehandling och lymftejpning

Pris: 2885 kr

Behandlingspaket ”fortsättning” 2485 kr

2 st 90 min massage

1 st 60 min massage

Lymftejpning