Massage

På Nuna har vi sex olika massagetyper och en holistisk behandling, läs om varje massage och hitta den som passar just dig! Observera att  vid skador ser vi gärna att du bokar ”Behandlande massage” och vid sjukdomar som cancer får du gärna prata med din läkare för ett klartecken innan du bokar din tid.

BEHANDLANDE MASSAGE

Behandlingen passar dig som behöver behandla spända muskler, har en stressproblematik, migrän, gamla eller nya skador. Du har gått på avslappnande,klassisk eller djupgående massage innan men har inte kommit till rätta med problemet.

Spända muskler mjukas upp med hjälp av triggerpunksbehandling (akupressur) i kombination med massage. Efter en enkel konsultation börjar vi alltid med att mjuka upp musklerna med olika massagegrepp, efter det följer triggerpunksmassage som kan ge kortvarigt obehag i form av strålande känsla i muskeln, yrsel, smärta och illamående. Direkt efter behandlingen kan man känna sig lite mörbultad och trött men resultatet blir en mjukare och rörligare kropp och ofta känner kunden en ”direkteffekt”.

30 min

40 min

50 min

60 min

80 min

*Priserna kan komma att variera beroende på vilken massageterapeut du går till då massageterapeuterna är egenföretagare och har olika priser. Välkommen till Jonna, Kajsa, Jeanette eller Anahi.

Boka behandling

Djupgående Massage

Den här massagen är ett bra val för dig som har spända muskler pga ett stilla sittande arbete, stress eller monotona rörelser. Triggerpunkter är mycket spända områden som uppstår vid sammandragning av muskelfibrer vid tex överbelastning.

Vi blandar grepp från den klassiska massagen med triggerpunktsmassage, då kommer vi djupare ner i muskulaturen. Vilket gör att vi kan jobba med spända muskler och muskelknutor på ett effektivt sätt. 
 
Vi börjar alltid med att mjuka upp musklerna, men själva triggerpunksmassagen kan ge kortvarigt obehag i form av strålande känsla i muskeln, yrsel, smärta och illamående.  
 
Direkt efter behandlingen kan man känna sig lite mörbultad och trött.
Men resultatet blir en mjukare och rörligare kropp. 
Observera att vi inte behandlar skador i denna massagform ( tex whiplash, ryggrad/kotor,bäckenproblematik osv) Boka då behandlande massage.
30 min 550 kr
50 min 700 kr
 

 Boka behandling

AVSLAPPNINGSMASSAGE

 

Avslappningsmassage är en mjuk och följsam massage. Ett lättare tryck på händerna och mjukare massagegrepp hjälper dig att varva ner och du får en avkopplande stund i en hektiskt tillvaro. Passar alla men är särskilt bra för dig som upplever någon form av stress eller smärta i kroppen.

 

30 min rygg/axlar 450 kr

50 min Helkropp 600 kr

 Boka behandling

HOT STONE MASSAGE

I denna fantastiskt sköna behandling masseras du med varma lavastenar. Massagen sätter igång kroppens cirkulation och gör dig härligt avslappnad. En hot stone massage är enbart avkopplande och vi använder oss inte av hårdare tryck utan enbart mjukare grepp och efflourage. Passar dig som vill komma ner i varv, slappna av eller som lider av någon form av smärta.

 

30 min Rygg/Axlar 450 kr

50 min Helkropp 600 kr

 Boka behandling

KLASSISK MASSAGE

Här använder vi grepp som arbetar både på hud,bindväv och muskler. Vid massagen ökar blodcirkulationen i musklerna och då ökar även syreupptagningsförmågan vilket resulterar i en mjukare och smidigare kropp. Det är känt att regelbunden massage påverkar oss positivt genom ökad blod- och lymfcirkulation, det stärker immunförsvaret och motverkar stelhet, smärttillstånd och stress. Klassisk massage väljer du om du känner dig lite spänd och stel och tycker om mer djupgående massagegrepp. Har du däremot ont av muskelknutor eller känner att du har jobbat fel med din kropp under en längre period rekomenderar vi djupgående massage.

 

30 min 450 kr

50 min 600 kr

 Boka behandling

GRAVIDMASSAGE

Det här är enbart din stund. Vi gör allt för att du ska känna dig så bekväm som möjligt under massagen så att du ska kunna släppa allt och bara slappna av. Detta är en helkroppsmassage som mjukar upp ömma och stela muskler, Dränerar överflödig vätska och verkar avsvällande för svullna ben och fötter. En underbar behandling som kan göras hur ofta du vill i väntan på din bebis.

50 min 600 kr

 Boka behandling

THAI YOGA MASSAGE

En holistisk och djupgående behandling, där kropp och sinne får chans att slappna av djupt. Traditionell Thai Yoga Massage har sina tusenåriga rötter i Indien och utveckling i Thailand. Genom tryck längs med energilinjer (”Sen”, påminner om TCM:s meridianer), stretch och djup närvaro, öppnas energiflödet i kroppen. Behandlingen ges på en madrass på golvet, med mjuka kläder på och tar 90-120 min.

100 min 1080 kr

 Boka behandling

HOLISTISK BEHANDLING

REIKI Holistisk behandling

En mjuk behandlingsmetod med tusenåriga rötter i Tibet och Japan. Det är en effektiv healingform vid t ex stress, smärta och vid mentala och fysiska spänningar. Ordet Reiki översätts oftast som ”Universiell livsenergi” och behandlingen hjäper till att lösa upp blockeringar, så vital energi kan flöda i personen som behandlas. Ingen spirituell eller religiös övertygelse förutsätts för att metoden ska fungera. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård enligt Skatteverket och är avdragsgill.

OBS! Reiki är en ingen massage med olja. Du har kläder på dig under hela behandlingen och terapeuten jobbar med din energi/kropp och själ.

75 min 750 kr (Terapeut Anahi

80 min 800 kr (Terapeut Kajsa)

 Boka behandling