Massage

HOT STONE MASSAGE

I denna fantastiskt sköna behandling masseras du med varma lavastenar. Massagen sätter igång kroppens cirkulation och gör dig härligt avslappnad. En hot stone massage är enbart avkopplande och vi använder oss inte av hårdare tryck utan enbart mjukare grepp och efflourage. Passar dig som vill komma ner i varv, slappna av eller som lider av någon form av smärta.

Rygg/ axlar 30 min 450 kr

Helkropp 50 min 600 kr

 

GRAVIDMASSAGE

Det här är enbart din stund. Vi gör allt för att du ska känna dig så bekväm som möjligt under massagen så att du ska kunna släppa allt och bara slappna av. Detta är en helkroppsmassage som mjukar upp ömma och stela muskler, Dränerar överflödig vätska och verkar avsvällande för svullna ben och fötter. En underbar behandling som kan göras hur ofta du vill i väntan på din bebis.

50 min 600 kr

 

AVSLAPPNINGSMASSAGE

Avslappningsmassage är en mjuk och följsam massage som passar alla, men särskilt personer som upplever spänningar, smärta och stress i kroppen.

Ett lättare tryck på händerna och mjukare massagegrepp hjälper dig att varva ner och du får en avkopplande stund i en hektiskt tillvaro. Passar alla men är särskilt bra för dig som upplever någon form av stress eller smärta i kroppen.

Vi jobbar med varma oljor som kommer från Babors omtyckta spaserie som ger dig ett brett utbud av upplevelser för sinnet.

Välj mellan:

Energizing lime/mandarin – Uppiggande. Vitaliserande. Uppfriskande.

Relaxing lavender/mint – Avkopplande. Välgörande. Lugnande.

Balancing cashmere/wood – Skyddande. Stärkande. Balanserande.

Neutral – Den doftfria massageoljan är ett utmärkt val för de med känslig hy.

 

50 min 600 kr

30 min 450 kr

 

KLASSISK MASSAGE

Mjukar upp spända muskler och lugnar ett stressat sinne.
Massagen ökar blodcirkulationen som gör att syreupptagningsförmågan i musklerna blir bättre och de blir mjukare och smidigare. Det är känt att regelbunden massage påverkar oss positivt genom ökad blod- och lymfcirkulation, det stärker immunförsvaret och motverkar stelhet, smärttillstånd och stress.

 

30 min 450 kr

50 min 600kr

 

BEHANDLANDE MASSAGE

En djupgående behandling med fokus på problemlösning. Vi jobbar på djupet och mjukar upp spända muskler med hjälp av triggerpunksbehandling (akupressur) i kombination med massage.

Behandlingen passar för dig som behöver behandla spända muskler, har en stressproblematik, migrän eller gamla skador.

Priserna kan komma att variera beroende på vilken massageterapeut som finns tillgänglig då massageterapeuterna är egenföretagare och har olika priser.

 

THAI YOGA MASSAGE

En holistisk och djupgående behandling, där kropp och sinne får chans att slappna av djupt. Traditionell Thai Yoga Massage har sina tusenåriga rötter i Indien och utveckling i Thailand. Genom tryck längs med energilinjer (”Sen”, påminner om TCM:s meridianer), stretch och djup närvaro, öppnas energiflödet i kroppen. Behandlingen ges på en madrass på golvet, med mjuka kläder på och tar 90-120 min.

 

HOLISTISK BEHANDLING

REIKI Holistisk behandling

En mjuk behandlingsmetod med tusenåriga rötter i Tibet och Japan. Det är en effektiv healingform vid t ex stress, smärta och vid mentala och fysiska spänningar. Ordet Reiki översätts oftast som ”Universiell livsenergi” och behandlingen hjäper till att lösa upp blockeringar, så vital energi kan flöda i personen som behandlas. Ingen spirituell eller religiös övertygelse förutsätts för att metoden ska fungera. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård enligt Skatteverket och är avdragsgill.

OBS! Reiki är en ingen massage med olja. Du har kläder på dig under hela behandlingen och terapeuten jobbar med din energi/kropp och själ.

75 min 750 kr