Pedikyr och Manikyr

Glöm inte bort dina mest värdefulla verktyg. Bra för både män och kvinnor med torra händer, sköra naglar, förhårdnader eller för alla som vill ha vackra, välvårdade händer och fötter.

PEDIKYR

En lyxbehandling för trötta fötter! Peeling, fix av nagelplattor och fotsulor ingår alltid och även lackning av tånaglar om så önskas. Vi skräddarsyr behandlingen efter vad just dina fötter behöver.

65 min 700 :-

75 min 600 :- Hudterapeut trainee 

 

OBS Behandlingen kommer utgå och vi utför endast behandlingen på ni som har ett presentkort där det skriftligen står ”Pedikyr mini”.
Ni som har presentkort är välkomna att boka behandlingen via telefon 0470-44549.

PEDIKYR MINI

Vår pedikyr mini är för dig som går på pedikyr med jämna mellanrum.Peeling, fix av nagelplattor och fotsulor ingår alltid och även lackning av tånaglar om så önskas. Vi skräddarsyr behandlingen efter vad just dina fötter behöver.

 40 min 550 kr

 

MANIKYR MED GELACK

Gellacket appliceras som ett vanligt nagellack men härdas under en UV-lampa. Man upplever det som en liten förstärkning och resultatet blir en spegelblank yta som är torr direkt och håller i ca 2-3 veckor. En enklare manikyr ingår i behandlingen.

Borttagning av lack 100 :-

50 min 650 :-

60 min 400 :- Hudterapeut (Gelelackning ingår ej utan edast klassisk lackning) 

 

GELEMANIKYR MINI

En behandling för dig med redan välvårdade naglar.
Vi polerar och lackar dina naglar med gelélack.
Gellacket appliceras som ett vanligt nagellack men härdas under en UV-lampa. Man upplever det som en liten förstärkning och resultatet blir en spegelblank yta som är torr direkt och håller i ca 2-3 veckor.

40 min 550 kr