Kroppsbehandlingar

 

KROPPSLYX Babor

Ge din kropp samma omtanke som ditt ansikte! Kroppen får en peeling som tvättas av med varma handdukar. Din kropp får sedan vila i en mjukgörande inpackning. När inpackningen verkar får du ansiktsmask. Behandlingen avslutas med att inpackningen masseras in.

Vid 90 min behandling får du även ansiktsbehandling och massage.

60 min 750 kr

90 min 1200 kr

 

REIKI

En mjuk behandlingsmetod med tusenåriga rötter i Tibet och Japan.  Det är en effektiv healingform vid t ex stress, smärta och vid mentala och fysiska spänningar. Ordet Reiki översätts oftast som ”Universiell livsenergi” och behandlingen hjäper till att lösa upp blockeringar, så vital energi kan flöda i personen som behandlas. Ingen spirituell eller religiös övertygelse förutsätts för att metoden ska fungera. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård enligt Skatteverket och är avdragsgill.

60 min 650 kr

 

BODYPEELING

Hela din kropp blir grundligt peelad med en kroppspeeling som vi tvättar bort med varma handdukar. Detta lämnar din hud mjuk och len. Ett resultat du inte kan få hemma. Passar innan/efter sol och bad.

30 min

Pris: 445 kr

 

BRUN UTAN SOL

Marc Inbane Spray är en tanningspray berikad med Aloe Vera, Ginkgo och vitamin E. Sprayen bygger på ditt eget pigment så det blir en naturlig brun färg. Den passar alla hudtyper.Vi använder handske och pensel för att du ska få ett jämnt fint resultat.

Överkropp 350 kr

Helkropp 550 kr