Kroppsbehandlingar

 

KROPPSLYX 

Ge din kropp samma omtanke som ditt ansikte!

50 minuter
Unna dig en stund i lyx!
Vi startar med en avkopplande kroppspeeling som tvättas av med varma handdukar. Därefter appliceras en inpackning som återfuktar och mjukgör huden maximalt. Medan inpackningen på kroppen verkar så rengörs ansiktet med passande produkter för hudtypen. Behandlingen avslutas med en lugnande ansiktsmask som boostar huden med fukt och vitaminer.

80 minuter

Vid 80 minuter gör vi behandlingen som beskrivs ovan men du väljer om du vill lägga till ansiktsbehandling*(rengöring,peeling och ansiktsmask) eller ryggmassage. Välj gärna redan när du bokar så vi har allt förberett till din behandling.

*Denna ansiktsbehandling är avsedd att vara avslappnande och återfuktande. Vi färgar därför inte fransar eller bryn samt gör ingen portömning.

 

50 min 750 kr

80 min 1200 kr

  Boka behandling

Trötta fötter och ben

Har du kanske ett jobb som sliter mycket på dina fötter och ben? Eller känner du att du behöver en stunds avkoppling? Kom in i ett av nunas lugna rum och lägg dig ned, där får du sedan dina fötter och ben peelade, masserade och inpackade. Välkommen.

35 min

Pris: 500 kr

  Boka behandling

BRUN UTAN SOL

Marc Inbane Spray är en tanningspray berikad med Aloe Vera, Ginkgo och vitamin E. Sprayen bygger på ditt eget pigment så det blir en naturlig brun färg. Den passar alla hudtyper. Vi använder handske och borste för att du ska få ett jämnt fint resultat.

Överkropp 350 kr

Helkropp 550 kr

 Boka behandling