Produkter

 

 

 

 

 

Var försiktig med att köpa Exuviance online

Köper du dina produkter från en auktoriserad Exuviance återförsäljare? Eller köper du en gammal, piratkopierad eller stulen produkt från en mindre seriös webshop?

Exuviance har ett mycket gott renommé bland hudexperter och dermatologer och månar starkt att inte om om du som kund får rätt produkter för just din hud. Exuvianceprodukter säljs därför enbart hos auktoriserade återförsäljare – dvs hos diplomerade hudterapeuter och hudläkare, som genomgått Exuviance utbildningar.

Vad riskerar du med att köpa Exuviance billigt från en webshop?

Vid köp av Exuviance online från icke auktoriserade återförsäljare köper du inteen originalprodukt från det ordinarie distributionsledet. Kvaliteten och hållbarheten på dessa produkter kan inte garanteras. Exuviance produkter som säljs på detta sätt omfattas inte av Exuviance garantier.

Den oauktoriserade webshopens sortiment kan röra sig om:

  • utgånget sortiment
  • konkurslager
  • kopior
  • parallellimport
  • stöldgods

Vi värnar om din trygghet

Köp dina Exuvianceprodukter hos en auktoriserad Exuvianceåterförsäljare och du kan vara trygg med att du får en kvalitetsprodukt – som passar just din hud och dina behov.Leta efter symbolen ”ExuvianceAuthorizedProfessional” hos återförsäljaren, så vet du att du får en äkta vara. Se också till att det finns en etikett på produkten med kontaktuppgifter till ansvarig EU-importör dit du kan vända dig vid frågor!

exuviance

 

BABOR

EXAKT HUDVÅRD ÄR EN KONST

Från idé till färdig produkt skapas i Tyskland. I vår filosofi är skönhet något mycket personligt. Varje kräm, lotion och ampull är utformad för en viss hudtyp, eftersom huden är lika individuell som ett fingeravtryck.

Babor har 12 olika serier med en mängd produkter inom varje serie för att du ska kunna få din hudvård så skräddarsydd som möjligt. Nedanför hittar du dom olika serier som vi har valt att ta in till salongen .

 

SKINOVAGE PX

Effektivt daglig hudvård med skönhetsintelligens

De intelligenta recepten är skräddarsydda för varje hudtyp med perfekt utvalda växtbaserade aktiva ingredienser. Effektivt vårdande 24-timmars produkter som skyddar och stärker huden mot miljörelaterat åldrande orsakat av UVA-strålning och fria radikaler. Alla SKINOVAGEPX-produkter innehåller specifika aktiva ingredienser designade för olika hudtillstånd. Utöver dessa innehåller samtliga produkter värdefulla alpina stamceller som skyddar mot för tidigt miljörelaterat hudåldrande och den molekylära katalysatorn Osmo-Tec, som ökar hudens förmåga att ta till sig aktiva ingredienser.

 

AMPOULE CONCENTRATES FP

Högdoserade koncentrat med direkt effekt för uppgradering av din hudvård

Exklusiv hudvård i sin mest koncentrerande form som än idag är hjärtat av BABORs behandlingar. Engångsdoser fullspäckade med småmolekylära ingredienser, perfekt förseglade i 2 ml sterila glasampuller. Hygieniskt och välbevarade ingredienser som ger aktiv hudvård. Varje gång en ampull knäcks så mättas huden med 2 ml aktiva ämnen som ger direkt effekt på huden. Vare sig du behöver en extra boost av fukt, vitaminkick eller en utslätande lifting effekt så finns en fluid som passar.

 

BABOR SPA

kombinerar unika stamcellsextrakt för effektiv anti-age till hela kroppen och erbjuder effektiva och närande behandlingar med subtila dofter för enastående lyxiga upplevelser. Fyra olika serier med fyra olika dofter möter personliga önskemål om upplevelse och reultat:

SHAPING FOR BODY – Effektiv. Uppstramande. Figurformande.

ENERGIZING LIME MANDARIN – Uppiggande. Vitaliserande. Uppfriskande.

RELAXING LAVENDER MINT – Avkopplande. Välgörande. Lugnande.

BALANCING CASHMERE WOOD – Skyddande. Stärkande. Balanserande.

 

ANTI-AGING SUN CARE

Smart solskydd med anti-age effekt

I ANTI-AGING SUN CARE förenas ljus-, cell-, UVA- och UVB-skydd till en ultimat effektiv formula. Huden vårdas på bästa sätt och skyddas, samtidigt som dess ungdomlighet bevaras. Den unika anti-aging-effekten stöder hudens naturliga motståndskraft, skyddar den mot starkt solljus och mot att åldras i förtid. På så sätt kan du obekymrat njuta av solen och din hud är alltid maximalt skyddad.

 

BABOR MEN

Manlig hudvård för en perfekt vårdad hud som ser fräsch och vital ut.

TAUREC är en sammansättning av aktiva ingredienser som BABOR har tagit fram speciellt för manlig hud. Den består av sibirisk ginseng, taurin och humle som tillsammans ökar hudens prestationsförmåga och motståndskraft. Ökar hudens stresstålighet, påskyndar förnyelseprocessen och återfuktar huden med långvarig effekt. Ger huden ny energi och styrka, trötthetstecken ersätts med ny vitalitet

 

AGE ID

Make-up med fyrdubbel anti-age effekt

Komplett kollektion med exklusiva texturer, färgnyanser och aktiva ingredienser – en förlängning av hudvården. Make-up med fyrdubbel anti-age effekt: förebyggande anti-aging effekt med ett aktivt cellskydd från frossört som förlänger cellernas livslängd och ökar hudens fasthet och elasticitet. Flavonoider och vitaminer skyddar mot oxidation och förtidigt åldrande av huden. Omedelbar anti-age effekt uppnås med polysackarider som omsluter hudytan och skapar en direkt visuell lifting-effekt. Lumicol – extrakt av mikroalger ger maximal lyster och jämnar ut hudtonen.

All text om Babor är tagen från Babor.se som är en bra sida om vill du läsa på mer hemma om produkter och sortiment innan behandlingstillfället.

 

Marc inbane

Marc Inbane Natural Tanning Spray är en tanningspray berikad med Aloe Vera, Ginkgo och vitamin E. Sprayen lämnar inga fläckar eller ränder och är helt säker att använda, den passar alla hudtyper och kan användas över hela kroppen!

 

 

Delar av sortiment kommer eventuellt utgå under våren. Fråga Oss om du är orolig att just din produkt ska försvinna.

C/O Gerd

Gerd är en Ekologisk, mjukgörande och snäll serie med en vårdande effekt.

Produkterna tillverkas i Jokkmokk – mitt på Polcirkeln i svenska Lappland. Hållbart för djur, natur och människa och med råvaror från Lappland så långt det bara gick. Så giftfritt som möjligt!

Me & Mini

Hudvårdsprodukter för gravida . Svensk tillverkning och svensk utveckling med noga utvalda ingredienser för högsta effekt och kvalité. Produkterna innehåller en rad olika komplex med kliniskt testade resultat.

Palina

All makeup som bär Palinas namn är skonsam och bra för din hud. Det innebär bland annat att produkterna är fria från mineraloljor, alkohol, tilltäppande- och irriterande ingredienser.

Palinas makeup låter huden andas, och sitter på plats hela dagen. Tack vare hög kvalitet på pigmenten och produkternas övriga ingredienser, krävs minimal insats för att få ett snyggt och hållbart resultat. Palinas hudvänliga produkter tillfredsställer såväl hudterapeuten, makeup-artisten och den medvetna konsumenten. Vårt mål är att göra världens bästa skönhetsprodukter och hjälpa våra användare att bli sin bästa version av sig själv!

 

Kontakta oss

Nuna Hudvård i Växjö
Bäckgatan 16
352 31 VÄXJÖ
Telefon: 0470-445 49
E-post: info@nuna.se

Öppetider

Öppetider reception
Mån- fre: 09.15-18.00 (Vi svarar i telefon från 08.00)
Lör: 10-17
Söndagar: STÄNGT

Öppetider behandlingar
Mån- Tors 9.15 - 19.00
Fre 9.15 - 18.00
Lör 10.00 - 17.00
Söndagar: STÄNGT

logo