Produkter

Var försiktig med att köpa Exuviance online

Köper du dina produkter från en auktoriserad Exuviance återförsäljare? Eller köper du en gammal, piratkopierad eller stulen produkt från en mindre seriös webshop?

Exuviance har ett mycket gott renommé bland hudexperter och dermatologer och månar starkt om  att du som kund  ska få rätt produkter för just din hud. Exuviance produkter säljs därför enbart hos auktoriserade återförsäljare – dvs hos diplomerade hudterapeuter och hudläkare, som genomgått Exuviance utbildningar.

Vad riskerar du med att köpa Exuviance billigt från en webshop?

Vid köp av Exuviance online från icke auktoriserade återförsäljare köper du inte en originalprodukt från det ordinarie distributionsledet. Kvaliteten och hållbarheten på dessa produkter kan inte garanteras. Exuviance produkter som säljs på detta sätt omfattas inte av Exuviance garantier.

Den oauktoriserade webbshopens sortiment kan röra sig om:

  • utgånget sortiment
  • konkurslager
  • kopior
  • parallellimport
  • stöldgods

Vi värnar om din trygghet

Köp dina Exuviance produkter hos en auktoriserad Exuviance återförsäljare och du kan vara trygg med att du får en kvalitetsprodukt – som passar just din hud och dina behov.Leta efter symbolen ”ExuvianceAuthorizedProfessional” hos återförsäljaren, så vet du att du får en äkta vara. Se också till att det finns en etikett på produkten med kontaktuppgifter till ansvarig EU-importör dit du kan vända dig vid frågor!

exuviance

Exuviance

Exuviance är avancerad hudvård från de läkare som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA).
Exuviance produkter och behandlingar är framtagna för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess, sti

mulera cellförnyelsen och återfukta på djupet. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende. Exuviance behandlingar, tillsammans med daglig användning av Exuviance hudvårdsprodukter, förbättrar oregelbundenheter i huden som t.ex. fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering och torrhet samt minskar uppkomsten av akne. Exuviance har fyra olika serier att blanda fritt emellan Bas, Antiage, Optilight och Acne. Alla produkter inom serien är kompatibla med varandra och därför kan du vi hjälpa dig att skräddarsy en rutin som passar just dig.

All text om Exuviance är tagen från Exuviance.se som är en bra sida om vill du läsa på mer hemma om produkter och sortiment innan behandlingstillfället.

BABOR

EXAKT HUDVÅRD ÄR EN KONST

Från idé till färdig produkt skapas i Tyskland. I vår filosofi är skönhet något mycket personligt. Varje kräm, lotion och ampull är utformad för en viss hudtyp, eftersom huden är lika individuell som ett fingeravtryck.

Från Babor har vi tagit in sex olika serier med en mängd produkter inom varje serie för att du ska kunna få din hudvård så skräddarsydd som möjligt.

SKINOVAGE PX Effektivt daglig hudvård med skönhetsintelligens. Effektivt vårdande 24-timmars produkter som skyddar och stärker huden .

AMPOULE CONCENTRATES FP  En direkt uppgradering av din hudvård. Vare sig du behöver en extra boost av fukt, vitaminkick eller en utslätande lifting effekt så finns en fluid som passar.

BABOR SPA kombinerar unika stamcellsextrakt för effektiv anti-age till hela kroppen. Fyra olika serier med fyra olika dofter som möter personliga önskemål om upplevelse och reultat.

ANTI-AGING SUN CARE Smart solskydd med anti-age effekt

BABOR MEN Manlig hudvård för en perfekt vårdad hud som ser fräsch och vital ut.

AGE ID Make-up med fyrdubbel anti-age effekt

All text om Babor är tagen från Babor.se som är en bra sida om vill du läsa på mer hemma om produkter och sortiment innan behandlingstillfället.

Marc inbane

Marc Inbane Natural Tanning Spray är en tanningspray berikad med Aloe Vera, Ginkgo och vitamin E. Sprayen lämnar inga fläckar eller ränder och är helt säker att använda, den passar alla hudtyper och kan användas över hela kroppen!

 

Palina

All makeup som bär Palinas namn är skonsam och bra för din hud. Det innebär bland annat att produkterna är fria från mineraloljor, alkohol, tilltäppande- och irriterande ingredienser. Palinas produkter är dessutom berikade med återfuktande, lugnande och antiinflammatoriska ingredienser.

 

Holistic

Holistic säljer några av marknadens bästa och mest effektiva kosttillskott. De flesta produkter är utvecklade av teamet på Holistic för att vi ska ha full kontroll över effekt, innehåll och kvalitet. Holistics produkter ingår i ett sammanhang och löser olika problem. De är inte inriktade på en ”quick fix” av symptom utan på att balansera grundläggande obalanser och stödja kroppens egen förmåga till läkning.

All text om Holistic är tagen från Holistic.se som är en bra sida om vill du läsa på mer hemma om produkterna.

 

 

Kontakta oss

Nuna Hudvård i Växjö
Bäckgatan 16
352 31 VÄXJÖ
Telefon: 0470-445 49
E-post: info@nuna.se

Öppetider

Öppetider reception
Mån- fre: 09.15-18.00 (Vi svarar i telefon från 08.00)
Lör: 10-17
Söndagar: STÄNGT

Öppetider behandlingar
Mån- Tors 9.15 - 19.00
Fre 9.15 - 18.00
Lör 10.00 - 17.00
Söndagar: STÄNGT

logo