Produkter

Vi strävar alltid efter att använda oss av högkvalitativa produkter både i behandling och till försäljning. Vårt mål är att ni ska kunna känna er trygga med dom produkter ni använder hemma samt känna själva att ni får det resultat ni är ute efter, samtidigt som som doften,konsistensen och känslan måste finnas där.

 

Tebiskin

TEBISKIN – Avancerad hudvård för den medvetna konsumenten med höga krav på effektiv hudvård. Enkla hudvårdsrutiner med få produkter som ger optimal hudhälsa!

TEBISKIN Cytoceuticals är en serie resultatinriktade hudvårdsprodukter som genom innovativ vetenskaplig forskning skapats med de senaste teknologierna för avancerad hudvård. Produkterna innehåller potenta styrkor av aktiva ingredienser och är designade för att på cellnivå samverka med huden och dess funktioner. Hemvård med TEBISKIN och dess behandlingar ger Dig rätt förutsättningar för en vital och optimal hudhälsa.

Var enskild produkt testas och dokumenteras genom olika vetenskapliga och kliniska studier (in vivo, in vitro) för att säkerställa dess verkningsmekanism och teknologiska egenskaper. Flera studier finns publicerade som styrker konceptets effektivitet, säkerhet och prestanda. Tillverkaren innehar även flertalet patent som styrker produkternas innovativa teknologier.

 

 

Exuviance

Exuviance är avancerad hudvård från de läkare som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA).
Exuviance produkter och behandlingar är framtagna för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess, stimulera cellförnyelsen och återfukta på djupet. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende. Exuviance behandlingar, tillsammans med daglig användning av Exuviance hudvårdsprodukter, förbättrar oregelbundenheter i huden som t.ex. fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering och torrhet samt minskar uppkomsten av akne. Exuviance har fyra olika serier att blanda fritt emellan Bas, Antiage, Optilight och Acne. Alla produkter inom serien är kompatibla med varandra och därför kan du vi hjälpa dig att skräddarsy en rutin som passar just dig.

All text om Exuviance är tagen från Exuviance.se som är en bra sida om vill du läsa på mer hemma om produkter och sortiment innan behandlingstillfället. Längst ned på sidan står information om varför du ska köpa dina produkter hos en auktoriserad återförsäljare

 

BABOR

EXAKT HUDVÅRD ÄR EN KONST

Från idé till färdig produkt skapas i Tyskland. I vår filosofi är skönhet något mycket personligt. Varje kräm, lotion och ampull är utformad för en viss hudtyp, eftersom huden är lika individuell som ett fingeravtryck.

Från Babor har vi tagit in sex olika serier med en mängd produkter inom varje serie för att du ska kunna få din hudvård så skräddarsydd som möjligt.

SKINOVAGE PX Effektivt daglig hudvård med skönhetsintelligens. Effektivt vårdande 24-timmars produkter som skyddar och stärker huden .

AMPOULE CONCENTRATES FP  En direkt uppgradering av din hudvård. Vare sig du behöver en extra boost av fukt, vitaminkick eller en utslätande lifting effekt så finns en fluid som passar.

BABOR SPA kombinerar unika stamcellsextrakt för effektiv anti-age till hela kroppen. Fyra olika serier med fyra olika dofter som möter personliga önskemål om upplevelse och reultat.

ANTI-AGING SUN CARE Smart solskydd med anti-age effekt

BABOR MEN Manlig hudvård för en perfekt vårdad hud som ser fräsch och vital ut.

AGE ID Make-up med fyrdubbel anti-age effekt

All text om Babor är tagen från Babor.se som är en bra sida om vill du läsa på mer hemma om produkter och sortiment innan behandlingstillfället.

 

Marc inbane

 

Marc Inbane Natural Tanning Spray är en tanningspray berikad med Aloe Vera, Ginkgo och vitamin E. Sprayen lämnar inga fläckar eller ränder och är helt säker att använda, den passar alla hudtyper och kan användas över hela kroppen!

 

 

Holistic

 

Holistic säljer några av marknadens bästa och mest effektiva kosttillskott. De flesta produkter är utvecklade av teamet på Holistic för att vi ska ha full kontroll över effekt, innehåll och kvalitet. Holistics produkter ingår i ett sammanhang och löser olika problem. De är inte inriktade på en ”quick fix” av symptom utan på att balansera grundläggande obalanser och stödja kroppens egen förmåga till läkning.

 

All text om Holistic är tagen från Holistic.se som är en bra sida om vill du läsa på mer hemma om produkterna.

 

köp dina produkter från en säker källa.

 

Just nu florerar många kopior från märkes produkter på nätet, precis som du kan köpa en fejkad Chanel väska på en marknad kan du köpa en fejkad hudvårdsprodukt i både fysiska butiker som på olika hemsidor. Skillnaden är att när du köper din fejk väska är du ofta medveten om det och du får fortfarande en snygg väska, men med hudvård är det än så länge ingen butik/hemsida som erkänner att dom säljer otillåtna varor och det inte lika kul att tro att du köpt något som ska göra skillnad på huden men i själva verket kan du få hem en härsken produkt eller en produkt utan alla aktiva ingredienser.

 

När du köper från en oauktoriserad återförsäljare kan du få med dig hem:

 

utgånget sortiment
konkurslager (Där utgångsdatum inte kan garanteras och du riskerar att få en gammal produkt)
kopior
parallellimport
stöldgods

 

Leta efter symbolen ”ExuvianceAuthorizedProfessional” hos återförsäljaren, så vet du att du får en äkta vara. Se också till att det finns en etikett på produkten med kontaktuppgifter till ansvarig EU-importör dit du kan vända dig vid frågor!

 

 

Kom I Kontakt

0470-445 49
info@nuna.se

Vill ni se mer?

Behandlingar
Produkter
Boka

Följ oss

Skicka oss din fråga