Behandlingsmeny

Våra behandlingar är alltid resultatinriktade och det är du som bestämmer vilket resultat du vill uppnå. Resultatet kan vara allt från en avkopplande stund, till en hudförbättring på längre sikt.

Vi tror på en individuell behandlingsmeny som anpassas för just dig. Varje behandling inleds med en konsultation, så att vi tillsammans kan komma fram till vad just du vill uppnå.

Vi tror att du blir mest nöjd och får bäst resultat, om du tillsammans med din terapeut kommer fram till passande upplägg på behandlingen.

Hos oss kan du alltid räkna med ett personligt och professionellt bemötande, allt för att din stund hos oss på Nuna ska motsvara dina förväntningar. Har du frågor om våra produkter eller behandlingar, så är du varmt välkommen att kontakta oss.

TIDEN ÄR DIN

Din tid är värdefull! Vad behöver du just idag? Ibland är det svårt att välja.

Genom ett samtal med din terapeut skapas en spontan och speciell stund där möjlighet finns att kombinera flera behandlingar, allt med utgångspunkt i dina önskemål och behov för dagen.

Tid: 90 min

Pris:1250 kr

ECO

En ansiktsbehandling där vi bara använder svenska ekologiska produkter till din hud.

Rengöring, mekanisk peeling. I ansiktsmassagen använder vi en ljummen vårdande olja, vilket gör behandlingen väldigt avslappnande! Behandlingen avslutas med en collagenmask som ger en direkt uppstramande effekt.

Tid: 45 min

Pris: 545kr

LYSTER

En snabb och effektiv behandling för dig som vill ha ett direkt resultat.

Vi anpassar behandlingen helt efter behov & hudtyp.

Du får en härlig fuktboost och en fin lyster direkt!

Tid: 35 min

Pris: 495 kr

RELAX

För dig som vill njuta av en välgörande avslappnande ansiktsbehandling. Du får en härlig ansikts- och nackmassage. Rengöring, peeling, mask och handinpackning ingår.

Tid: 50 min

Pris: 595 kr

ANSIKTSBEHANDLING FÖR HONOM

En behandling som är anpassad för mannens specifika hudvårdsbehov. Djuprengörande behandling som får huden att se ren och klar ut.

I behandlingen ingår rengöring, peeling, portömning, ansiktsmassage och ansiktsmask.

Tid: 60 min

Pris: 695 kr

KOMPAKT

En klassisk behandling som skräddarsys efter dina behov. Rengöring, peeling, portömning, massage, formning av bryn samt ansiktsmask.

Tid: 60 min

Pris: 695 kr

ACNE/ROSACEA

Djuprengörande och vårdande ansiktsbehandling med produkter anpassade helt efter vad din hud behöver.

Tid: 35 min

Pris: 495 kr

Kur 6 behandling Pris: 2475kr

ANTI AGE

Exuviance världskända guldmask ger huden renhet, mjukhet, lyster och sist men inte minst ett ”minilyft”. I behandlingen ingår rengöring, kemisk eller mekanisk peeling, portömning, formning av bryn, ansiktsmask, ögonmask, ansiktsmassage och guldmask.

Denna behandling passar en torr och mogen hud.

Tid: 90 min

Pris: 995kr

HÅRBOTTEN- OCH ANSIKTSMASSAGE

Skäm bort dig själv med en härlig ansiktsrengöring. Låt terapeutens vana händer bearbeta spänningar med hjälp av massage i hårbotten och en fantastisk ansikts- och handmassage.

Tid: 35 min

Pris: 395 kr

SUPEREXOLIERING

Behandling med kemisk peeling.

Rengöring, hudanalys, AHA-peeling samt portömning.

Rengör huden på djupet och ger en klarare hud

Tid: 35 min

Pris: 495 kr