Fransar, Bryn och Makeup

FRANSAR OCH BRYN

Färgade fransar och bryn med fin form förhöjer ögonens och ansiktets skönhet. Färgen sitter i cirka en månad. Alla behandlingar under (utom trainee behandlingarna) går att få som ”Drop in” behandling, vilket innebär att hudterapeuten som står i receptionen tar hand om dig så snart hon har en ledig lucka.

Frans- och brynfärgning inklusive formning av bryn
395 :- 

Frans- och brynfärgning
295 :-

Fransfärgning inklusive formning av bryn
350 :-

Fransfärgning
245 :-

Brynfärgning inklusive formning av bryn
275 :-

Brynfärgning
195 :-

Formning av bryn/vaxning
225 :-

FRANSFÖRLÄNGNING

Vi arbetar med volymfransar som vi applicerar i tunna knippen minst 1 mm från huden. Vi har D-böj och C-böj i storlek 8-14.
Dina naturliga fransar har en livslängd på cirka 8 – 10 veckor (fransarna har olika växtfaser så du märker i regel inte när du tappar dem).
Under en 2-3 veckors period kan du tappa cirka 30 fransar, detta gör att du även tappar din fransförlängning. Hur bra fransförlängningen sitter är individuellt men vi rekomenderar att du max låter det gå 5 veckor mellan varje påfyllning.

Fransförlängning nytt set 120 min 1300 kr

Återbesök inom 3-5 veckor 60 min 695 kr

Återbesök inom 2-3 veckor 30 min 395 kr

Din terepaut ger dig råd vid första besöket om vilket intervall du borde gå för att alltid ha fina fransar.
Ofta märker du själv efter några gånger vilket intervall som passar dig.

Kosmetisk tatuering

Vid en kosmetisk tatuering jobbas färgpigment in ytligt i huden med antingen rakbladsteknik eller med maskin – 3D teknik, för att framhäva och förstärka dina naturliga drag. Färg och form provas ut för att passa dina ansiktsdrag och dina personliga önskemål.

Microblading

Vid Microblading använder Gale sig av en rakbladsteknik där hon jobbar med små microblad som ger ett naturligt resultat. Tatueringen är semipermanent och sitter i 10-12 månader. Gratis konsultation ingår alltid.

Tid: Ca 30 minuter, i vissa fall mindre
Pris: 1 500 Kr (efterbehandling ingår ej i priset) .

Medicinsk tatuering
Med medicinsk tatuering kan du förstärka ögonbryn, eyeliner och läpplinje. Vid medicinsk tatuering använder Gael sig av ett mekaniskt instrument med en mycket tunn nål som ger millimeterprecision. Tatueringen sitter i 3-5 år. Gratis konsultation ingår alltid.

Tid: Ca 60 minuter beroende på område
Priser:

Ögonbryn
2 900 kr 
Eyeliner
2 900 kr
Läpplinje
3 900 kr
Areola / vårtgårds pigmentering
3 900 kr

 

 

 

LASHLIFT

Är dina fransar raka? Känner du att du ofta måste böja upp dem? Då rekommenderar vi att du gör lashlift för att böja upp dina fransarna(Håller 6-8 veckor) vilket kommer att ge dig ett mer öppet/vaket intryck. Ett bra alternativ för dig som vill ha mer effekt än fransfärgning men mindre än en fransförlägning.

För att framhäva dina böjda fransar ännu mer har vi valt att göra det lilla extra för er, vi bjuder därför på alternativ 1 eller 2 när ni gör en lashlift hos oss.

1) Färga ögonfransar

2) Färga brynen och få brynen formade

750 :-  Ca 50 min (Självklart går båda alternativ att få i samband med din Lashlift, då kostar behandlingen 800 :- )

 

 

Lashlift med ansiktsbehandling

Under tiden permanentvätskorna i Lashliften verkar utför vi en kortare ansiktsbehandling (där peeling och mask ingår) anpassad för att kunna göras ihop med Lashlift. Efter Lashliften färger vi även fransar och bryn samt formar dina bryn.

Observera att du kommer blunda hela behandlingen igenom och att vi kommer ”dubbelarbeta”/göra många olika moment samtidigt. samtidigt.

70 minuter

Pris: 1150 :-

FEST – ELLER VARDAGSMAKEUP

Ska du på en fest eller kanske vill du bara vara lite extra fin? Vi hjälper dig!

Vid bokning bestämmer du vilken typ av makeup du vill ha och framför eventuella önskemål. Vid behandlingstillfället får du 10 % på allt smink.

50 min

550 :-
400 :- Hudterapeut trainee

 

BRUD-MAKE UP INKL. KONSULTATION

Vid bokning av din brudmakeup bokar vi även in en konsultation för att du ska kunna känna dig helt trygg inför den stora dagen. På din bröllopsdag så har vi möjligheten att förflytta oss om du inte har möjlighet att komma till vår salong bara du säger till i god tid.

Säg till i förväg om du vill ha lösögonfransar.

Brudgummen sminkas med en lätt bas för att dämpa rodnaden.

Pris: 1500 kr