Fransar, Bryn och Makeup

FRANSAR OCH BRYN

Färgade fransar och bryn med fin form förhöjer ögonens och ansiktets skönhet. Färgen sitter i cirka en månad. Alla behandlingar under (utom trainee behandlingarna) går att få som ”Drop in” behandling, vilket innebär att hudterapeuten som står i receptionen tar hand om dig så snart hon har en ledig lucka.

Frans- och brynfärgning inklusive formning av bryn
395 kr

Frans- och brynfärgning
295 kr

Fransfärgning inklusive formning av bryn
350 kr

Fransfärgning
245 kr

Brynfärgning inklusive formning av bryn
275 kr

Brynfärgning
195 kr

Formning av bryn/vaxning
225 kr

Boka behandling

FRANSFÖRLÄNGNING

Vi arbetar med volymfransar som vi applicerar i tunna knippen minst 1 mm från huden. Vi har D-böj och C-böj i storlek 8-14.
Dina naturliga fransar har en livslängd på cirka 8 – 10 veckor (fransarna har olika växtfaser så du märker i regel inte när du tappar dem).
Under en 2-3 veckors period kan du tappa cirka 30 fransar, detta gör att du även tappar din fransförlängning. Hur bra fransförlängningen sitter är individuellt men vi rekomenderar att du max låter det gå 5 veckor mellan varje påfyllning.

Fransförlängning nytt set 120 min 1300 kr

Återbesök inom 3-5 veckor 60 min 695 kr

Återbesök inom 2-3 veckor 30 min 395 kr

Din terepaut ger dig råd vid första besöket om vilket intervall du borde gå för att alltid ha fina fransar.
Ofta märker du själv efter några gånger vilket intervall som passar dig.

Boka behandling

LASHLIFT

 

Är dina fransar raka? Känner du att du ofta måste böja upp dem? Då rekommenderar vi att du gör lashlift för att böja upp dina fransarna(Håller 6-8 veckor) vilket kommer att ge dig ett mer öppet/vaket intryck. Ett bra alternativ för dig som vill ha mer effekt än fransfärgning men mindre än en fransförlägning.

 För att framhäva dina böjda fransar ännu mer har vi valt att göra det lilla extra för er, vi bjuder därför på alternativ 1 eller 2 när ni gör en lashlift hos oss.

 1) Färga ögonfransar

 2) Färga brynen och få brynen formade

 Ca 50 min 750 kr (Självklart går båda alternativ att få i samband med din Lashlift, då kostar behandlingen 800 kr )

 

Lashlift med ansiktsbehandling

 

Under tiden permanentvätskorna i Lashliften verkar utför vi en kortare ansiktsbehandling (där peeling och mask ingår) anpassad för att kunna göras ihop med Lashlift. Efter Lashliften färger vi även fransar och bryn samt formar dina bryn.

 

Observera att du kommer blunda hela behandlingen igenom och att vi kommer ”dubbelarbeta”/göra många olika moment samtidigt. samtidigt.

 

 70 min  1150 kr

Boka behandling