ERBJUDANDE & BONUS

Vi på Nuna strävar alltid efter att göra det lilla extra för våra kunder och sätta guldkant på er vardag. Som en del av det kommer vi ofta med olika erbjudande, tävlingar och såklart erbjuder vi alltid bonus till våra kunder som regelbundet köper produkter hos oss eller går på behandlingar. Nedanför ser du pågående erbjudande och du kan även följa oss på Instagram @salongnuna där vi alltid lägger ut om vi har nya erbjudande.

 

Prisgaranti gentemot auktoriserade återförsäljare på nätet

Prisgaranti mot auktoriserade återförsäljare så här går det till:
⦁ Ser du ett pågående erbjudande hos en svensk auktoriserad återförsäljare på nätet som rör försäljning av Exuviance alt Babor kan du komma in till salongen, visa upp erbjudandet och få samma deal hos oss.

⦁ Leta efter symbolen i inlägget på hemsidan för att se att företaget är auktoriserade och får sälja Exuviance.

⦁ Finns det misstankar att hemsidan inte är auktoriserade från vår sida så kommer vi invänta svar från Exuviance kontor innan du får eventuell rabatt.

⦁ Du kan inte kombinera och plussa på olika rabatter/dealer mellan olika hemsidor och pågående erbjudande på salongen. Välj ett.

⦁ Vi kommer inte hålla koll på alla erbjudande som ligger ute på nätet, ansvaret ligger hos dig som kund att visa oss det du sett.

Bonus

Du får poäng på varje behandling du går på och varje  produktköp du gör hos oss. Bonusen skickar vi ut var tredje månad och kan komma att variera beroende på hur många poäng du samlat på dig under dessa tre månader.

Följ oss på Instagram

Följer du oss på Instagram @salongnuna får du 5% vid köp av produkter. Erbjudandet gäller under obestämd tid och kan ej kombinera med andra erbjudande eller bonusar

Kom I Kontakt

0470-445 49
info@nuna.se

Vill ni se mer?

Behandlingar
Produkter
Boka

Följ oss

Skicka oss din fråga