Botox/Fillers

JUVEDERM

När vi blir äldre återfuktas huden sämre och blir mindre elastisk. Som en följd av detta börjar huden visa tecken på åldrande. Juvederm®-fillers för ansiktet kan minska ålderstecken genom att ta bort rynkor och ge volym på ett diskret sätt. Återskapa ditt ungdomliga utseende med Juvederms® beprövade sortiment av fillers.

(Denna text är tagen från www.juvedermfillers.se/  och är en bra sida om vill du läsa på mer hemma innan behandlingstillfället alt konsultation.)

Juvederm utförs av distriktssköterskan Christine Helldén och sjuksköterska Anders Franzén.

Har du aldrig  gjort behandling innan rekommenderar vi att du går på en konsultation först. Just nu har vi en distriktssköterska och en sjuksköterska som utför behandling och båda två kan ge utförliga svar på dina frågor som vi som hudterapeuter och receptionister omöjligt kan ge. Konsultationen är gratis och tar cirka 20 minuter

Pris: Kan komma att variera beroende på vem som utför behandlingen samt beroende på hur mycket produkt som behövs men ligger från 2 500 – 6 500

Nedanför ser du prisförslag :

Juvederm Voluma 1ml – kinder, haklinje.     4 000 kr

Juvederm Volbella 1ml- läppar                        3 500 kr

Juvederm Volift 1ml – läppar ,nasolabialveck    3 500 kr

Juvederm Volift 0,5ml – läppar ,nasolabialveck  2 500 kr

(0,5- 1 ml är det minsta som injiceras men ibland behövs mer, men det är ovanligt att injicera mer än 2 ml på samma område )

Kontakta oss gärna för mer information.

BOTOX

Botox är ett rent protein från botolinumtoxinet som injiceras i små mängder i ansiktsmusklerna för att få dem att slappna av och på så vis släta ut rynkor.En genomsnittlig botoxbehandling tar bara tio minuter (utan konsultation) och de flesta kan genast återgå till normala aktiviteter. Det kan ta upp till 14 dagar innan full effekt  och resultatet varar i upp till fyra månader.

Har du aldrig  gjort behandling innan rekommenderar vi att du går på en konsultation först, Just nu har vi en sjuksköterska, en distriktsköterska och en läkare som utför behandling och alla tre kan ge utförliga svar på dina frågor som vi som hudterapeuter och receptionister omöjligt kan ge. Konsultationen är gratis och tar cirka 20 minuter.

Nedanför ser du prisförslag:

1 område – tex glabella ( argrynkan)  :  Ca  2 000 kr

2 områden – tex glabella + panna  :  Ca 3 200 – 3 500 kr

3 områden – glabella + panna + kråksparkar ( sidan av ögonen) : Ca 3 900 – 4 500 kr

RESTYLANE

Restylane är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur. Restylane är baserad på en  hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra. Hyaluronsyran i Restylane är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behövs.

Denna text är tagen från https://www.restylane.se och är en bra sida om vill du läsa på mer hemma innan behandlingstillfället alt konsultation.

Restylane utförs av hudläkaren Ingrid Munksgaard och distriktssköterskan Christine Helldén.

Har du aldrig  gjort behandling innan rekommenderar vi att du går på en konsultation först. Just nu har vi en distriktssköterska och en läkare som utför behandling och båda två kan ge utförliga svar på dina frågor som vi som hudterapeuter och receptionister omöjligt kan ge. Konsultationen är gratis och tar cirka 20 minuter.

Behandlingar från 2500-6000 kr beroende på mängd produkt som används.