Ansiktsbehandlingar

I alla ansiktsbehandlingar oavsett tidsintervall ingår rengöring, hudanalys, peeling och mask. I 40 minuter ingår färg och formning av bryn och i 60 och 90 minuters ingår frans & brynfärg samt formning av bryn om så önskas. När du väljer tidsintervall är tänket att ju längre tid som avvaras på ditt ansikte desto mer kan vi göra för dig.

RESULTAT Exuviance

För dig som vill uppnå resultat med din hudvård. Du har funderat lite extra över vad du vill uppnå med din hudvård idag, du kanske har ett problem som acne eller rosacea, vill ha en spänstigare hud med kontroll över hudens åldrande? Eller vill du bara hitta en balans i din hudvård. Oavsett hur lång tid du väljer skräddarsys din behandling efter dig och din hudtyp.

Tid och Pris:

40 min 595:-

60 min  795:-

90 min 1295:-

AVKOPPLING Babor

Du söker avkoppling i vardagen, en lugn stund och en chans att varva ner samtidigt som din hud får näring och lyster. Ansiktsmassage och avkopplande mask/masker ligger i fokus. Oavsett hur lång tid du väljer skräddarsys din behandling efter dig och din hudtyp.

Tid & Pris:

60 min 795 kr

90 min 1295 kr

Erbjudande just nu!

20 % på Babors ansiktskrämer. Gäller tom 31/3-18

 

STAMMIS

Du som går till en hudterapeut regelbundet – Din hudterapeut vet vad du är ute efter när det gäller din hud och din hudvård.

Tid och pris:

40 min 595:-

60 min  795:-

90 min 1295:-

IPL 

Powerlite® IPL bygger på Intensivt Pulserande Ljus (IPL) som effektivt behandlar hudförändringar och bromsar effekterna av hudens åldrande. Ipl kan vi lägga in i en ansiktsbehandling eller göras som en enskild behandling. Denna  behandling går ej att boka vi boka direkt så ring oss för bokning 0470 445 49.

 

Vi kan behandla:

  • Ytliga kärl/spiders
  • Solskadad hud
  • Rosacea
  • Acne/acneärr
  • Fina linjer
  • Händer

IPL – Intensiv Pulsat Ljus, är ett bredspektrat ljus med flera våglängder som därmed kan ta sig igenom hudens olika lager för att jobba på bland annat oönskade pigmenteringar och ytliga kärl. Ofta går våra kunder en kur som omfattar 3-6 gånger.

Behandlingen görs under höst och vinterhalvår då du ska vara så blek som möjligt i huden samt undvika att vistas i solen 4 veckor före och efter behandling. Detta är ytterst viktigt för att inte skada din hud vid och efter behandling. Även brun utan sol före behandling och att sola solarie mellan behandlingstillfällen är ett starkt nej. Eftersom vi jobbar med ljus måste vi även säga nej till kunder som tar mediciner de blir ljuskänslig  av (Kolla på bipacksedeln till din medicin) exempel på sådana medeciner kan vara antibiotika, kortison och Roaccutan.

Helt ansikte 995 kr 50min

Mindre område 500 kr 20min