Ansiktsbehandling

Vi skräddarsyr din ansiktsbehandling oavsett vilken du väljer. I alla ansiktsbehandlingar  oavsett tidsintervall ingår rengöring, hudanalys, peeling och mask. I 40 minuter ingår färg och formning av bryn och i 60 och 90 minuters ingår frans & brynfärg samt formning av bryn om så önskas (Gäller ej Enerpeel och Dermastamp). När du väljer tidsintervall är tänket att ju längre tid som avvaras på ditt ansikte desto mer kan vi göra för dig.

RESULTAT Exuviance

En ansiktsbehandling för dig som vill uppnå resultat med din hudvård. Du har funderat lite extra över vad du vill uppnå med din hudvård idag, du kanske har ett problem som acne eller rosacea, vill ha en spänstigare hud med kontroll över hudens åldrande? Eller vill du bara hitta en balans i din hudvård. Oavsett hur lång tid du väljer skräddarsys din behandling efter dina önskemål och din hudtyp. Brynfärg & form ingår i 40 min, frans och brynfärg inkl. formning ingår om du önskar i 60 & 90 min.

Tid och Pris:

40 min 630 kr

60 min  830 kr 

90 min 1350 kr

 Boka behandling

  AVKOPPLING Babor

En ansiktsbehandling för dig som söker avkoppling i vardagen, en lugn stund och en chans att varva ner samtidigt som din hud får näring och lyster. Ansiktsmassage och avkopplande mask/masker ligger i fokus. Oavsett hur lång tid du väljer skräddarsys din behandling efter dig och din hudtyp.                                   ( Vi portömmer inte i denna behandling.) 

Tid & Pris:

60 min 830 kr

90 min 1350 kr

 Boka behandling

Enerpeel –  En medicinteknisk behandling.

Med ENERPEEL har vi 11 olika syrasamansättningar som gör det möjligt för oss att anpassa behandlingarna efter hudtyp och tillstånd samt ger oss ett effektivt verktyg vid behandling av:

 • Acne – olika grader och tillstånd
 • Generellt fet hud
 • Rosacea – Rodnadsbenägen hud
 • Hyperpigmenteringar – Solskador, Melasma och Pigmentförändringar
 • Åldrad hud – Rynkor/Linjer och Textur
 • Allmän hudföryngring och kvalitetsförbättring

Enerpeel ger allt från en lättare uppfräschning och underhåll till en djupt korrigerande behandling.  Peelingarna kan utföras som enskild  men görs med fördel som kur.

30 min 1195 kr

Vid behandling med Enerpeel är det viktigt att du inte har använt hudvårdsprodukter som innehåller syror, inte peelat huden före behandling , inte har en skadad hudbarriär och inte använder krämer utskrivet av läkare för acne. I annat fall finns det risk att vi får ta av peelingen i förtid och då uteblir resultet.

 

 Icepeel 

ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling.

Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.

* Använd inte peeling eller masker med AHA syror i samma vecka.

30 min 995 kr

Boka behandling

Microneedeling med Dermastamp

Med elektronisk e-DERMASTAMP® behandlar vi med senaste teknologin för Microneedling. Med upp till 900 kanaler/sek perforeras huden och en microblödning stimulerar hudens naturliga läknings- och reparationsprocess behandling ger även en vävnads- och fasthetsstimulerande effekt. e-DERMASTAMP® är speciellt lämplig som förebyggande antiagevård för att upprätthålla hudens fasthet, men även som korrigerande behandling av enskilda åkommor. Behandlingen utförs med en steril Hyaluronsyra vilket ”boostar” och vitaliserar huden med fukt.

Med Dermastamp behandlar vi:

 • Åldrad hud
 • Rynkor och Linjer
 • Ärr
 • Pigmenteringar
 • Ytliga Kär

Djupgående Dermastamp en behandling 1495 kr

45 min

Djupgående Dermastamp är för dig som har ett bestående problem med till exempel rynkor,acneärr,kärl, förstorade porer eller en tjockare överhud. Gå en kur för att bästa resultat och följ upp med en behandling för att underhålla huden.

Needelboost en behandling 1495 kr 45 min

Needelboost Dermastamp är för dig som vill underhålla din hud, bibehålla en god kvalité och skapa en härlig lyster och fasthet. Gå en kur för att kickstarta huden och följ upp med en behandling  med jämna mellanrum för att underhålla huden.

 Boka behandling

IPL 

Powerlite® IPL bygger på Intensivt Pulserande Ljus (IPL) som effektivt behandlar hudförändringar och bromsar effekterna av hudens åldrande. Ipl kan vi lägga in i en ansiktsbehandling eller göras som en enskild behandling. Denna  behandling går ej att boka via boka direkt så ring oss för bokning 0470 445 49.

Vi kan behandla:

 • Ytliga kärl/spiders
 • Solskadad hud
 • Rosacea
 • Acne/acneärr
 • Fina linjer
 • Händer

IPL – Intensiv Pulsat Ljus, är ett bredspektrat ljus med flera våglängder som därmed kan ta sig igenom hudens olika lager för att jobba på bland annat oönskade pigmenteringar och ytliga kärl. Ofta går våra kunder en kur som omfattar 3-6 gånger.

Behandlingen görs under höst och vinterhalvår då du ska vara så blek som möjligt i huden samt undvika att vistas i solen 4 veckor före och efter behandling. Detta är ytterst viktigt för att inte skada din hud vid och efter behandling. Även brun utan sol före behandling och att sola solarie mellan behandlingstillfällen är ett starkt nej. Eftersom vi jobbar med ljus måste vi även säga nej till kunder som tar mediciner de blir ljuskänslig  av (Kolla på bipacksedeln till din medicin) exempel på sådana medeciner kan vara antibiotika, kortison och Roaccutan.

Helt ansikte 50 min 995 kr

Halvt ansikte ca 30 min 795 kr 

I ansiktsbehandling 500 kr (10-20 min extra beh tid)

Boka behandling

PRX

PRX består av TCA och Väteparoxid, två ämnen som tillsammans gör det möjligt för oss att få fantastiska resultat utan att göra dig begränsad (Du kan alltså gå till jobbet direkt efter behandling)!

Behandlingen utförs utan injektioner och ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet ”plumping”-effekt och reducering av rynkor och linjer. Jämnar ut hudton/pigmentförändringar och ger omedelbar lyster. För alla hudtyper och årstider. Enskild behandling eller kur om vanligtvis 4 behandlingar, bäst effekt ges alltid vid kur.

BEHANDLINGEN
PRX-T33 innehåller två substanser som interagerar på cellnivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Behandlingen ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter. 

Vad kan vi behandla:

Rynkor och linjer
Torr hud
Förlorad fasthet och elasticitet
Nedsatt fyllighet
Ljusåldrad hud
Ärrbildningar

PRX 30 min 1495 kr

Dermastamp + PRX 65 min 1 695kr

Hudanalys

Ska du köpa nya produkter och vet inte riktigt vad din hud är i behov av? Eller har du ett problem du behöver få bukt med? Kom in på en hudanalys, en hudterapeut ser över din hud och tar reda på hur din hud mår och vad du kan göra för att den ska prestera så bra som möjligt. Något att tänka på om du ska till jobb eller skola efteråt och brukar ha smink på dig är att för att kunna göra en korrekt hudanalys måste vi ta bort foundation eller puder för att se ordentligt. Vi lägger såklart gärna en lättare basmakeup på dig med våra produkter.

Tid 20 minuter

Pris 0 kr

 Boka behandling