Ansiktsbehandling

Vi skräddarsyr din ansiktsbehandling oavsett vilken du väljer. I alla ansiktsbehandlingar oavsett tidsintervall ingår rengöring, hudanalys, peeling och mask. I 40 minuter ingår färg och formning av bryn och i 60 och 90 minuters ingår frans & brynfärg samt formning av bryn om så önskas. När du väljer tidsintervall är tänket att ju längre tid som avvaras på ditt ansikte desto mer kan vi göra för dig.

RESULTAT Exuviance

En ansiktsbehandling för dig som vill uppnå resultat med din hudvård. Du har funderat lite extra över vad du vill uppnå med din hudvård idag, du kanske har ett problem som acne eller rosacea, vill ha en spänstigare hud med kontroll över hudens åldrande? Eller vill du bara hitta en balans i din hudvård. Oavsett hur lång tid du väljer skräddarsys din behandling efter dina önskemål och din hudtyp.

Tid och Pris:

40 min 595:-  

60 min  795:- 

90 min 1295:- 

 

AVKOPPLING Babor

En ansiktsbehandling för dig som söker avkoppling i vardagen, en lugn stund och en chans att varva ner samtidigt som din hud får näring och lyster. Ansiktsmassage och avkopplande mask/masker ligger i fokus. Oavsett hur lång tid du väljer skräddarsys din behandling efter dig och din hudtyp.

Tid & Pris:

60 min 795 kr

90 min 1295 kr

 

STAMMIS

En ansiktsbehandling för dig som går till en hudterapeut regelbundet – Din hudterapeut vet vad du är ute efter när det gäller din hud och din hudvård.

Tid och pris:

40 min 595:-

60 min  795:-

90 min 1295:-

IPL 

Powerlite® IPL bygger på Intensivt Pulserande Ljus (IPL) som effektivt behandlar hudförändringar och bromsar effekterna av hudens åldrande. Ipl kan vi lägga in i en ansiktsbehandling eller göras som en enskild behandling. Denna  behandling går ej att boka via boka direkt så ring oss för bokning 0470 445 49.

 

Vi kan behandla:

 • Ytliga kärl/spiders
 • Solskadad hud
 • Rosacea
 • Acne/acneärr
 • Fina linjer
 • Händer

IPL – Intensiv Pulsat Ljus, är ett bredspektrat ljus med flera våglängder som därmed kan ta sig igenom hudens olika lager för att jobba på bland annat oönskade pigmenteringar och ytliga kärl. Ofta går våra kunder en kur som omfattar 3-6 gånger.

Behandlingen görs under höst och vinterhalvår då du ska vara så blek som möjligt i huden samt undvika att vistas i solen 4 veckor före och efter behandling. Detta är ytterst viktigt för att inte skada din hud vid och efter behandling. Även brun utan sol före behandling och att sola solarie mellan behandlingstillfällen är ett starkt nej. Eftersom vi jobbar med ljus måste vi även säga nej till kunder som tar mediciner de blir ljuskänslig  av (Kolla på bipacksedeln till din medicin) exempel på sådana medeciner kan vara antibiotika, kortison och Roaccutan.

Helt ansikte 995 kr 50min

Halvt ansikte 795 kr ca 30 min

I ansiktsbehandling 500 kr 10-20 min extra beh tid

Cool Lifting

CooLifting systemet jobbar på två sätt, med högt tryck och med en CO2-gas som genererar en väldigt låg temperatur. Kombinera dessa två och du får en rad olika effekter. Dels får vi en ”direkteffekt” då vi med hjälp av trycket och gasen kan få det serum med hyaluronsyra vi jobbar med i behandlingen att kunna ta sig ända ner till dermis (I vanliga fall är hyaluronsyrans molekyler för stora för detta och stannar endast på ytan av huden om du använder dig av en kräm eller serum med hyaluronsyra i), detta ger en ordentlig fuktboost så att befintliga rynkor blir mindre synliga med tiden och förebygger uppkomsten av nya rynkor. Och dels så skapar vi en ”fejkad” köldskada (Observera att huden endast upplever sig ha blivit skadad, du har alltså ingen skada) denna ”skada” gör att huden genast börjar reparera sig och skapa nytt collagen och elastin till huden vilket ger dig en fastare hud.

 

Dom främsta effekterna med Coollifting är:

 • Återfuktar på djupet
 • Reducerar linjer och rynkor, samt förebygger nya i och med ökad kollagen- & elastinproduktion
 • Stramar upp huden
 • Motverkar trött och glåmig hy
 • Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet
  Ger en smidigare fastare hud med ungdomlig lyster.

Behandling
Rengöring, kemiskpeeling, coollifting, behandlingen avslutas med en extra fuktampull som masseras in.

30 min 1495 kr

Som tillval i ansiktsbehandling tar din ansiktsbehandling 10 minuter extra och kostar 800 kr extra. 

CooLifting passar alla hudtyper och åldrar, kan göras året om och innebär ingen återhämtning eller risker för din hud!

Hudanalys

Ska du köpa nya produkter och vet inte riktigt vad din hud är i behov av? Eller har du ett problem du behöver få bukt med? Kom in på en hudanalys, en hudterapeut ser över din hud och tar reda på hur din hud mår och vad du kan göra för att den ska prestera så bra som möjligt. Något att tänka på om du ska till jobb eller skola efteråt och brukar ha smink på dig är att för att kunna göra en korrekt hudanalys måste vi ta bort foundation eller puder för att se ordentligt. Vi lägger såklart gärna en lättare basmakeup på dig med våra produkter.

Tid 20 minuter

Pris 0 kr

 

 

Under 18 på ansiktsbehandling

Tonåringar är välkomna hos oss och behandlas precis som våra vuxna kunder. Återigen är det huden som står i fokus och har man en ung hud så behandlas huden på ett sett kontra äldre hud då vi behandlar på ett annat. I tonåren är det lätt att få hudproblem pga av hormonella förändringar eller att man kanske inte lärt sig än vilka produkter och rutiner som är bäst för huden. Ofta har våra yngre kunder inte en hudvårdsrutin och produkter som funkar till 100 % (Vilket vi förstår då det inte är lätt varken ekonomiskt eller rent kunskapsmässigt) därför lägger vi gärna fokus på att hitta rätt hudvårdsrutin och produkter att ha hemma då det kan göra en otrolig skillnad för huden samt ger en bra grund så kunden ska slippa olika problem i framtiden. Boka in den ansiktsbehandling som du tycker passar  bäst (Inga extra kostnader tillkommer).

Är du/kunden yngre än 13 och med en problemfri hud? Fundera över om det är dags att börja med behandlingar riktigt än, kanske behövs det bara en hudanalys för att hitta rätt produkter att ha hemma. Vill du/kunden ändå gå på behandling som lite vardagslyx rekommenderas ansiktsbehandling avkoppling 40 minuter 595 kr.

Välkommen

 

 

 

Man på ansiktsbehandling

Vi har valt att inte skapa en ansiktsbehandling speciellt till män av den enkla anledningen att vi alltid skräddarsyr alla behandlingar efter enskilde kunds önskemål och hudtyp. Så oavsett om du är man eller kvinna kan du boka in dig på den behandling som passar just dig idag. Resultat eller avslappning och ett passande tidsintervall 40, 60 eller 90, är det första gången? Kanske att det räcker med 40 minuter för att testa på. Något du däremot kan tänka på som man är att du inte behöver raka dig samma dag som din behandling då man ofta blir känsligare i huden efter rakning.

Välkommen