Anders Facefacts

TANDBLEKNING

Tandblekning med Brilliant Smile-metoden har den senaste tiden fått en bra respons och upplevelse enligt kunderna med avseende på resultatet. Brilliant Smile använder sig av plasmaljus som inte avger värme. Plasmaljus är inom det synliga ljusspektrat och är därmed helt fritt från cancerframkallande UV-ljus och skadliga våglängder. Brilliant Smile har endast pH-neutrala geler, de innehåller dessutom fluor som bygger upp tänderna och kaliumnitrat som lindrar tillfällig sensibilitet.

Denna text är tagen från Anders Franzen  och är en bra sida om vill du läsa på mer hemma innan behandlingstillfället alt konsultation.

60 minuter 3800 kr

PRP HÅR

Bromsa och motverka håravfall med PRP

Så kallad PRP-behandling med tillväxthormoner från det egna blodet har framgångsrikt börjat användas för att öka hårväxten.

Blodplättarna innehåller tillväxthormoner som skapar nya friska celler, bildar nya blodkärl och påskyndar sårläkning. Forskning har visat att den koncentrerade massan av trombocyter främjar god hårväxt för tunnhåriga. Man kan förenklat förklara det som att PRP motsvarar gödsel i rabatterna, man injicerar från det egna blodet direkt i huden för att få bättre och snabbare läkning och tillväxt.

Denna text är tagen från Anders Franzen, och är en bra sida om vill du läsa på mer hemma innan behandlingstillfället alt konsultation.

Har du aldrig  gjort behandling innan rekommenderar vi att du går på en konsultation först. Anders kan ge utförliga svar på dina frågor som vi som hudterapeuter och receptionister omöjligt kan ge. Konsultationen är gratis och tar cirka 20 minuter.

Kur på 3 behandlingar 10 000 kr

PRP ANSIKTE

Vacker och slät hy – helt naturligt

PRP är en extremt effektivt metod för att reparera skadad hud. Minska rynkorna i pannan, ta bort ojämnheter i huden, eller minska kraftiga hudrynkor i dekolletage. Även ärrbildning och bristningar i huden är två problemområden där PRP är en beprövad metod som hjälper dig att återfå en fin och slät hy.

Allt på helt naturlig väg, låt din hud reparera sig själv genom att generera nya celler.

Denna text är tagen från Anders Franzen, och är en bra sida om vill du läsa på mer hemma innan behandlingstillfället alt konsultation.

Har du aldrig  gjort behandling innan rekommenderar vi att du går på en konsultation först. Anders kan ge utförliga svar på dina frågor som vi som hudterapeuter och receptionister omöjligt kan ge. Konsultationen är gratis och tar cirka 20 minuter.

Kur på 3 behandlingar 10 000 kr.